Obavijesti

News

Komentari 10

Posudili novac za kaznu da bi majka izašla iz zatvora

 Posudili novac za kaznu da bi majka izašla iz zatvora
4

Kristina Anđel provela je noć u zatvoru. Prijatelji su joj posudili 2000 kuna kako bi platila kaznu i mogla ići kući i biti s četvero djece

VIDEO

Kristina Anđel (36), samohrana majka četvero djece iz Varaždinskih Toplica, izašla je u petak ujutro iz zatvora. Noć je provela u zatvoru jer nije podmirila 2000 kuna kazne koju joj je sud dodijelio zbog nepoštivanja suda.
Trebala im je donijeti popis imovine, no kako su joj zbog tuđeg duga sve već oduzeli, rekla je da nema ništa osim četvero djece. Njen pokojni otac bio je jamac prijatelju za kredit, a ona je s kućom naslijedila i dug. Nije ga mogla vraćati pa je ostala bez kuće. Kaznu nije platila jer je 100 kuna veća od njene plaće pa je u četvrtak po nju došla policija. Socijalne radnice su se trebale pobrinuti za djecu i eventualno ih smjestiti u udomiteljske obitelji.
- Najstarija kći ima devetnaest godina i može paziti na mlađe sestre i brata - kazala je Kristina Anđel. Sa socijalnim radnicama je dogovorila da će djeca ostati doma i da one o tome ne trebaju brinuti.
Kristina je u petak ujutro izašla iz zatvora.
- Najmlađu kćer (7) su socijalne radnice odvele k ocu. Ja to nisam potpisala, nismo se tako dogovorile. Bio je to šok za dijete. Malena nije ujutro išla s bratom u školu kao obično, nego s druge strane mjesta. Ne volim da se djeci mijenja rutina - ogorčena je Kristina radom socijalne službe.
- I u četvrtak kada su došle vidjeti što će biti s djecom, dok sam ja u zatvoru, kazala sam da se bojim da ću ostati bez posla ako me nema 12 dana. Nisu mi rekle da će mi pomoći novčano ili naći drugi posao, nego da sam spretna pa ću si pronaći novi posao - dodala je.
Novac su posudili od prijatelja i platili kaznu. Kristina je izašla iz zatvora i presretna zagrlila djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"