To je to što me zanima!

Posvađali su se, 
on je zvao policiju, a kasnije ju je ubio

S obzirom na to da su kod njih bili često, policajci su posumnjali da je Dragomir B. (55) ubojica. Našli su ga tek ujutro. Ušao je u crkvu u gradnji gdje se objesio
Vidi originalni članak

Dragomir B. (55) ubio je u četvrtak suprugu Mariju (53) u obiteljskoj kući u splitskom naselju Šine. Nakon toga je otišao 200 metara dalje do crkve u gradnji. Ušao je te se objesio.

Kako neslužbeno doznajemo, supružnici su već dulje imali problema, a navodno su pokrenuli i brakorazvodnu parnicu. Prema pričama susjeda, često su se derali i prepirali, a tako je bilo i u srijedu ujutro, na dan tragedije. Toliko su se svađali da je Dragomir u jednom trenutku pozvao policajce, što su nam potvrdili u splitskoj policiji.

- Poslali smo patrolu na postupanje nakon čega su se supružnici primirili. Nije bilo nikakvih tragova ni naznaka nasilja, zaključili smo da je riječ o imovinsko-pravnom problemu koji će rješavati sud - rekli su u splitskoj policiji. Ali iste večeri, u četvrtak malo iza ponoći, Mariju su pronašli mrtvu u njihovoj kući. Imala je prostrijelnu ranu na glavi, kao i ozljede na glavi i tijelu. Dragomira nije bilo i policija je pokrenula potragu. Pronašli su ga u četvrtak ujutro oko osam sati obješenog u crkvi u gradnji.

Susjedi su bili potpuno šokirani.

- Bili su dobrostojeća obitelj, a imali su i dvoje djece, sina i maloljetnu kćer, te Marijina sina iz prvoga braka. Znam da se nisu slagali i da im je brak bio u krizi. Navodno se ona zaljubila u drugog čovjeka i pokrenula brakorazvodnu parnicu. Tragedija, što reći, cijeli kvart je u šoku. Najviše nam je žao djece - rekli su nam susjedi nesretne obitelji.
Nažalost, ovo je samo jedan u nizu najtežih slučajeva u kojima je muž napao ili ubio ženu. U travnju ove godine muškarac (59) u noći se posvađao s nevjenčanom suprugom u zagrebačkoj Dubravi. Izudarao ju je čekićem po glavi i teško ozlijedio. Kad je mislio da je mrtva, objesio se u stanu. Nasreću, žena je preživjela te su joj pomogli u KB-u Dubrava. Crni niz nastavio se prošlog mjeseca s čak dva slučaja u istom gradskom naselju. Početkom svibnja muškarac je upucao ženu pa sebe u Kanarinskoj ulici. Kako se nitko nije javljao, član obitelji pozvao je policiju koja je provalila i pronašla tijela. Nakon dva tjedna, 50 metara dalje u Nuštarskoj ulici, 70-godišnji muškarac upucao je ženu (61), a potom i sebe. U tom trenutku u kući je bilo još članova obitelji, koji su ih pronašli i zvali Hitnu. Psihijatri takve slučajeve opisuju kao narcističke poremećaje u kojima muškarci misle da su vlasnici žena. Kad shvate da ih ne žele, postanu destruktivni kako bi “poništili” osjećaj gubitka.     

Idi na 24sata

Komentari 72

  • MAJA-MAGDALENA 23.06.2017.

    Mnogi neliječenih psihopati

  • zeljko81 23.06.2017.

    Nazalost tragedija! A to da opet isti scenari muz ubio zenu malo je previse mislim da je ona ubila njega psihicki zasto to nitki ne komentira.

  • MateBan 23.06.2017.

    Koji glupi članak sve muškarci nasilnici a koliko je žena ubilo mußkarce to ne pišete a i zakoni su jadni koji ne pomažu nego odmažu zamislite apsurda muž cijeli život radi vani dok žena kuči šeta po rivi ispija kave nađe ljubavnika i kad se on jadnik vrati kuči naravno da joj tad smeta i sad se treba rastavit i dijelit sa njoj imovinu koju si krvavo zaradija dok ti je ona nabijala rogove

Komentiraj...
Vidi sve komentare