To je to što me zanima!

Posvađao se sa Slovencem pa ga napao: Ozlijedio ga je nožem

Osumnjičeni maloljetnik posjekao je nožem 23-godišnjaka, a potom napao i slovenskog državljanina kojem je, osim reznih zadao i ubodnu ranu
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija istraživala je maloljetnika kojeg se sumnjiči za pokušaj ubojstva i ozljeđivanja. 

U četvrtak, nešto prije ponoći, Hitna pomoć je u Zagrebu, na križanju Vukovarske i Miramarske, zbrinula 23-godišnjeg mladića iz Hrvatske i 18-godišnjaka iz Slovenije, izvijestila je PU zagrebačka.

Ustanovili su da su obojica lakše ozlijeđena, odnosno da je stariji ima reznu ranu na nozi, a Slovenac ubodnu ranu u tijelo te rezne rane po licu i udovima.

Policija je utvrdila da je Slovenac bio u ulici Ivana Lučića kad mu je prišlo nekoliko mladića s kojima su  bili  23-godišnjak i osumnjičeni maloljetnik.

Nakon verbalnog sukoba grupe mladića sa slovenskim državljaninom, osumnjičeni ga je napao, a na što je reagirao 23–godišnjak iz društva osumnjičenika i to na način da se postavio između njih dvojice.

U tom trenutku, naguravanja i tjelesnog sukoba, osumnjičeni maloljetnik posjekao je nožem 23-godišnjaka, a potom napao i slovenskog državljanina kojem je, osim reznih zadao i ubodnu ranu. Nakon toga osumnjičeni maloljetnik otišao je s mjesta sukoba.

Policajci sljedećeg dana, 21. prosinca su pronašli osumnjičenog maloljetnika te ga priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Maloljentik je završio u pritvoru, a slijedi i prijava DORH-u.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • elsie2018 23.12.2018.

    Nije Balkanski mentalitet nego je hrvatski , ili je to Slovenac , Srb , Madar , Crnogorac , Talijan , sve su to klosari za vas a Sipke obozavate ! Uglavno da bozic slavite i u boga vjerujete , najpodmukliji i bahatijeg naroda nisam u zivotu vidla . Kak se ono veli , u zlici vode te utopi i pogotovo oni iz kamena 75% u ZAgrebu !

  • Prva Proleterska 23.12.2018.

    Dođite na najlepši Advent u Zagreb ! Terorizam ISIL-iskljućen , dok za terorizam domaćih udala a ima ih kolko hoćeš , ne garantiramo !

  • Fighter for Justice 23.12.2018.

    Da ga je prebio na mrtvo ime bez noža nebi bio pokušaj ubojstva več obična tuča

Komentiraj...
Vidi sve komentare