To je to što me zanima!

Posvađali se zbog metadona? Zario mlađem bratu nož u srce

Braća, inače poznata policiji, posvađali su se u nedjelju, navodno, oko imovinskih pitanja, a priča se da je možda do sukoba došlo i zbog metadonske terapije
Vidi originalni članak

Braća D. V. (37) i B. V. (35) posvađali su se u nedjelju navečer u majčinu stanu u splitskom kvartu Radunica. Sukob je završio tragično kad je stariji brat mlađem zario nož u srce i ubio ga.

Braća, inače poznata policiji, posvađali su se u nedjelju navečer, navodno oko imovinskih pitanja, a priča se da je možda do sukoba došlo i zbog metadonske terapije koju je jedan brat dobio, a drugi nije. Sve je počelo uvredama, a onda su se potukli. Prema neslužbenim informacijama, prvi je nož dograbio mlađi brat i starijeg ubo dva puta, u ruku i natkoljenicu. Nastavili su se naguravati i hrvati pa su izašli na ulicu. Stariji brat je tada navodno uspio uzeti nož mlađem i ubo ga je u prsa. Kad je shvatio što je uradio, pobjegao je, ali su ga policajci uhitili već za petnaestak minuta.

Ivo Čagalj/Pixsell

U bolnici su mu ustanovili teške tjelesne ozljede, ali bez životne opasnosti. Ispitat će ga kad se oporavi, vjerojatno za dan ili dva.

A Antuna H. (55) iz Male Pačetine, pokraj Petrovskog kraj Krapine, zadržali su na promatranju u Općoj bolnici Zabok zbog ozljeda glave. Kolcem mu ih je nanio susjed i rođak Mirko H. (57), kojega je pijan Antun do smrti izbo džepnim nožićem. Rođaci žive jedan nasuprot drugog, a u nedjelju su se posvađali zbog živice. Pripiti Antun prigovorio je rođaku da mu je živica previsoka i da bi je trebao “poštucati”. Ovaj je nasrnuo na Antuna i izudarao ga kolcem. Antun je otrčao doma po nožić, koji je nekoliko puta zario Mirku u prsa. Ranjeni je iskrvario i preminuo odmah.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • user_429206 16.06.2015.

    "psiho" R.I.P

  • Škamp_na_buzaru 16.06.2015.

    Ahh...junkies..

  • ibee 16.06.2015.

    koga briga za dopere

Komentiraj...
Vidi sve komentare