Obavijesti

News

Komentari 55

Posvađali se zbog metadona? Zario mlađem bratu nož u srce

Posvađali se  zbog metadona? Zario mlađem bratu nož u srce
3

Braća, inače poznata policiji, posvađali su se u nedjelju, navodno, oko imovinskih pitanja, a priča se da je možda do sukoba došlo i zbog metadonske terapije

VIDEO

Braća D. V. (37) i B. V. (35) posvađali su se u nedjelju navečer u majčinu stanu u splitskom kvartu Radunica. Sukob je završio tragično kad je stariji brat mlađem zario nož u srce i ubio ga.

Braća, inače poznata policiji, posvađali su se u nedjelju navečer, navodno oko imovinskih pitanja, a priča se da je možda do sukoba došlo i zbog metadonske terapije koju je jedan brat dobio, a drugi nije. Sve je počelo uvredama, a onda su se potukli. Prema neslužbenim informacijama, prvi je nož dograbio mlađi brat i starijeg ubo dva puta, u ruku i natkoljenicu. Nastavili su se naguravati i hrvati pa su izašli na ulicu. Stariji brat je tada navodno uspio uzeti nož mlađem i ubo ga je u prsa. Kad je shvatio što je uradio, pobjegao je, ali su ga policajci uhitili već za petnaestak minuta.

Ivo Čagalj/Pixsell

U bolnici su mu ustanovili teške tjelesne ozljede, ali bez životne opasnosti. Ispitat će ga kad se oporavi, vjerojatno za dan ili dva.

A Antuna H. (55) iz Male Pačetine, pokraj Petrovskog kraj Krapine, zadržali su na promatranju u Općoj bolnici Zabok zbog ozljeda glave. Kolcem mu ih je nanio susjed i rođak Mirko H. (57), kojega je pijan Antun do smrti izbo džepnim nožićem. Rođaci žive jedan nasuprot drugog, a u nedjelju su se posvađali zbog živice. Pripiti Antun prigovorio je rođaku da mu je živica previsoka i da bi je trebao “poštucati”. Ovaj je nasrnuo na Antuna i izudarao ga kolcem. Antun je otrčao doma po nožić, koji je nekoliko puta zario Mirku u prsa. Ranjeni je iskrvario i preminuo odmah.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)