To je to što me zanima!

Posvađali se u kući u Velikoj Gorici, žena oštrim predmetom teško ozlijedila člana muškarca

Kako piše portal Vgradu, pozivajući se na izvor koji je bio na mjestu događaja, muškarac je u obiteljskom domu pokušao zarobiti žensku osobu, koja se uspjela osloboditi te mu pritom nanijela ozbiljne ozlijede
Vidi originalni članak

Svađa dvoje članova obitelji u obiteljskom domu u Velikoj Goorici sinoć oko 20 sati rezultirala je teškim ozlijedama. 

- Između dvoje članova obitelji, odnosno 47-godišnjaka i 49-godišnje državljanke Srbije, došlo je do verbalnog sukoba tijekom kojeg je 49-godišnjakinja oštrim predmetom ozlijedila 47-godišnjeg muškarca - izvijestili su iz policijske uprave Zagrebačke.

Muškarac je, dodali su, vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

- Ujedno, liječnička pomoć je u KBC-u pružena i 49-godišnjakinji. U tijeku je kriminalističko istraživanje - priopćila je policija. 

Kako piše portal Vgradu, a doznajući od izvora koji je bio na mjestu sukoba, muškarac je u obiteljskom domu navodno pokušao zarobiti žensku osobu, koja se uspjela osloboditi te mu pritom nanijela ozbiljne ozljede u samoobrani.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Yamaha R1 15.05.2023.

    Muškarac je bio član Udruge umirovljenika hahaha jooj ovi novinara pa ništa ne znaju iz svoje glave sve copy/paste

  • zamzung 14.05.2023.

    S ubodnom ranom ga prevezli u bolnicu, i nakon par sati zaključili da stvarno je ozlijeđen. A kad žena prijavi nasilje onda je muški kriv i bez dokaza. Ravnopravnost spolova.,

  • liliZG2.0 14.05.2023.

    tak mu i treba kada je glasal za Let3 a ne Crnog Luku

Komentiraj...
Vidi sve komentare