To je to što me zanima!

Potraga je trajala šest mjeseci: Pronašli Missonijev zrakoplov

Gazda talijanske mode je 4. siječnja sa suprugom i još četvero ljudi poletio u malom zrakoplovu kod obale Venezuele. Olupina aviona je locirana u moru
Vidi originalni članak

Gotovo šest mjeseci nakon što su nestali kod obale Venezuele, vlasti su locirale maleni zrakoplov u kojem je bio 'gazda' talijanske mode Vittorio Missoni (58), zajedno s još petero ljudi, javlja CNN

Zrakoplov je 4. siječnja poletio s aerodroma u Los Roquesu, venezuelanskom arhipelagu i odmaralištu te se uputio prema međunarodnom aerodromu u Caracasu, udaljenom oko 144 kilometra. I tada im se izgubio svaki trag. 

U zrakoplovu su u trenutku nesreće bili Vittorio Missoni, njegova supruga, dvoje prijatelja, Eldo Scalvenzi i Guido Foresti, te pilot i kopilot. Smatra se da su svi mrtvi.

Missoni je zajedno s braćom vodio slavnu talijansku modnu kuću Missoni. 

Venezuelanske vlasti su uspjele locirati avion uz pomoć američkog broda s posebnom oceanografskom tehnologijom, pronašli su ga u moru u blizini obale Key Careneroa. Riječ je o dijelu koji još uvijek službeno pripada arhipelagu Los Roques, pa je prema svemu sudeći, zrakoplov pao ubrzo nakon polijetanja. 

- Sada se sve radi kako bi se izvukla olupina zrakoplova. Obitelji poginulih žele zahvaliti Venezueli i Italiji na njihovoj predanosti kako bi pronašli zrakoplov, i obitelj je  puna povjerenja da će se otkriti uzrok pada - stoji u kratkom priopćenju obitelji Missoni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • biberrr 28.06.2013.

    Nije čovjek ptica! Ja letim samo kada moram.

  • Calista_1 28.06.2013.

    "..Život je prekratak za dugoročne planove !!!..".....Nikad neznaš što te čeka u životu i gdje češ okončati ....Eto ni novac nije uvjet za sreću, ni dug život ...Sada će se duuuuugo raspravljati da li je to nesretan slučaj ili ....... Ali njih više nema...:(:(

  • purgi1 28.06.2013.

    Otišli su sklopiti posao uljepšavanja "elite" talijanskom modom ,odabirom nove radne snage za dolar,dva po danu ali kako vidim nisu uspješno zaključili posao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare