To je to što me zanima!

Potvrdio MORH: U rijeci Savi pronađeno tijelo Jure Zadre

U utorak oko 11.40 sati građanin je na sjevernoj obali rijeke Save, na području Ivanje Reke, uočio ljudski leš. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o Juri Zadri
Vidi originalni članak

Pronađeno je tijelo brigadira Jure Zadre, čiji je nestanak prijavljen 24. travnja, potvrdio je MORH.

U utorak oko 11.40 sati jedan je građanin na sjevernoj obali rijeke Save, na području Ivanje Reke, uočio ljudski leš. Policijski službenici PU zagrebačke izašli su na teren. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, gdje je identifikacijom utvrđeno kako se radi o nestalom pripadniku OS RH.

U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti Zadrine smrti.

Zadnji signal lociran na Savici

Podsjetimo, posljednji puta signal mobitela Jure Zadre lociran je 22. travnja na Savici. Dva dana kasnije, obitelj brigadira HV-a i generala HVO-a nestanak je prijavila policiji. Zadro se nije pojavio na majčinom sprovodu.

Zadro je rođen 2. prosinca 1959. u Mostaru. Završio je vojnu akademiju i bio u JNA do 1991. godine kada se priključio HVO-u. Kasnije je prešao u Hrvatsku vojsku, gdje je iznimno cijenjen kao stručan i školovan kadar. 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • japanokinez 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lilyan 07.05.2015.

    najgori mogući scenarija za obitelj- iskrena sućut

  • Ante-DarijaMargić 07.05.2015.

    koja drzava u kojoj ubijaju AKTIVNE casnike,jeli ovo nova agresija na RH ili,ako je ili onda nesto smrdi u drzavi Danskoj,jao Australijo sto si toliko daleko pa si nemogu priustit 6 karata za sebe i obitelj.i na kraju tko koga raseli,mi Srbe ili oni nas potiho.R.I.P.Brigadire

Komentiraj...
Vidi sve komentare