To je to što me zanima!

Potres jačine 3 po Richteru kod Petrinje: 'Prozori su zaškripali, zgrada se tresla. Nelagodno...'

Stanovnici Banije osjetili su još jedan potres na svom području. Kako javlja Seizmološka služba, bio je jačine 3 po Richteru s epicentrom kod Petrinje
Vidi originalni članak

Nešto nakon 23 sata osjetio se još jedan potres na području Banije. Kako javlja Seizmološka služba Republike Hrvatske, zabilježen je slab potres s epicentrom tri kilometra od Petrinje. 

- Magnituda potresa iznosila je 3.0 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV  stupnja EMS ljestvice - priopćili su.

- Čuli smo glasan zvuk, nekakvu grmljavinu, a onda je zatreslo zgradu. Prozori su škripali, nije dugo trajao, ali nije bio ugodan. Opet se javio onaj osjećaj nelagode - ispričala nam je čitateljica iz Siska. 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Akull 11.01.2022.

    Šejk mi bejbi.....

  • jozicalen9 11.01.2022.

    Sad će reći Hdz vlada, Plenković te Horvat da su znali da će još biti potresa te zbog toga nije počela obnova, i narod Banije i Korduna će im povjerovati i opet glasati za njih.

  • 11.01.2022.

    Tako je i nakon razornog potresa od 6,6 stupnjeva u Banja Luci 1969. , za nijansu jačeg od petrinjskog od 6,4 tlo slabije podrhtavalo i do 2 godine dok se skroz nije smirilo. To tako mora biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare