To je to što me zanima!

Potres jačine od 2,9 zatresao Krško, osjetio se i u Zagrebu

To je već treći potres na području Hrvatske u proteklih 71 sat, javlja EMSC, a za ovaj zadnji potres EMSC je sva puta mijenjao informaciju o njegovom epicentru i prvi put je objavljeno da je bio kod Ozlja
Vidi originalni članak

Oko 14 sati potres magnitude 2,9 po Richteru zatresao je područje oko Zagreba, izvjestio je Europski mediteranski seizmološki centar (EMSC).

POGLEDAJTE VIDEO Potres porušio fasade u centru Zagreba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Epicentar potresa, prvo su objavili na EMSC-u, udaljen je oko 40 kilometara od centra Zagreba te 10 kilometara od Ozlja na dubini od oko 80 kilometara. Nešto kasnije ažurirali su informacije te napisali da je epicentar bio 10 kilometara od Krškog i 12 kilometara od Brežica.

To je već treći potres na području Hrvatske u proteklih 71 sat, javlja EMSC. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ljuti 03.05.2020.

    Bio sam u Zapresicu u to vrijeme i bas nista se osjetilo nije, a Zapresic je dosta blize Krskom od Zagreba. Do navecer nisam niti znao da je bio potres. I onda se Zagreb tresao jelda novinaru? A ti s gumicom, opet izbrisi ovaj strasno uvrijedljivi komentar!

  • Dnodnaportal 02.05.2020.

    Mora bit potresa kad haarp dijeluje minjaju klimu i mora da odzvoni

  • JohnnyBravo 02.05.2020.

    Nek nuklearka kresne, ne stignemo se ni spakirat, već smo gotovi... Nekako imam osjećaj da nema kraja ovim katastrofama, i da nas se planeta konačno želi riješiti jednom zauvijek. Ja joj ne zamjeram...

Komentiraj...
Vidi sve komentare