To je to što me zanima!

Potreseni otac: Od napada moja kći Tina teško govori

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čakovec: Kći Bože Klobučarića u srijedu navačer su s leđa na ulici napala dva muškarca. Zavezali su je žicom iza igrališta i ostavili da se smrzava
Vidi originalni članak

Trčao sam igralištem i dozivao svoju kćer: ‘Tina! Tina!’. Nije se javljala. Odjednom sam u grmlju čuo zvukove. Doslovno sam doletio do nje. Bila je smrznuta i strašno prestrašena. Od šoka i zabrinutosti nisam mogao ni riječ progovoriti, rekao je potresen Božo Klobučarić iz Male Subotice blizu Čakovca. Njegovu kćer Tinu (24) u srijedu navečer s leđa su na ulici napala dvojica nepoznatih muškaraca. Oteli su je i odveli do lokalnog nogometnog igrališta NK Spartak. Zavezali su je čeličnom žicom za grmlje iza igrališta i ostavili da se smrzava. Njezinom dečku S. L. (21) poslali su poruku da su mu djevojku privezali. Nekoliko puta ju je nazvao. Hitno je javio ocu djevojke, a on policiji.
- Slabo govori nakon napada. Većinom šuti. Živa je i zdrava, a to je sada najvažnije - nastavlja otac. Dodao je i da nikog ne sumnjiči, ali da, prema njezinom opisu, pretpostavlja da su je otela dvojica jačih muškaraca.
- Da imam nešto s čim bih udario napadača i da znam tko je, to bih i učinio. Ma ne pitajte me kako sam. Ljut sam i teško mi je - uzrujan je još Božo.
Iz Policijske uprave međimurske rekli su kako su od srijede ispitali nekoliko ljudi, pretražili više kuća i automobila. Još skupljaju dokaze. Tina je uzela godišnji odmor u pekari u kojoj je inače zaposlena. Otac je rekao i da je u petak bila na prepoznavanju u policijskoj postaji.

'OVAJ NAPAD NIJE OSVETA BIVŠEG DEČKA'
Tinin otac tvrdi da je jedini ozbiljniji dečko s kojim je ona bila ovaj sadašnji. Smatra da nitko nije imao razloga vezati ju i mučiti. Nada se da će policija ipak pronaći napadače i kazniti ih.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dbanon_ri 19.01.2009.

    Mislim da ovaj video više nema smisla, kada je mudra djevojka sve izrežirala.

  • ena4 17.01.2009.

    tina drzi se

  • ena4 17.01.2009.

    ludo ja se slazem s tobom mesto da malo vise pisu o tome a ne o mrkvici i rini kam oni ideju pa kaj nas to briga kam budu oni isli

Komentiraj...
Vidi sve komentare