To je to što me zanima!

Potrošila je 750 kuna da bi ga vidjela, a on ju nazvao debelom

Bila je slomljena i razočarana pa je popila čašu vina na željezničkoj stanici i odlučila pokrenuti kampanju za prikupljanje sredstava Odlučila je preko stranice GoFundMe me prikupiti 90 funti
Vidi originalni članak

Potrošila je 93 funte (oko 750 kuna) da bi se našla s čovjekom kojeg je upoznala preko Tindera, a na kraju je završila u suzama. Britanka Jade Savage (28) putovala je iz Leicestera u 70 kilometara udaljen Peterborough. Put je trajao čak tri i pol sata jer je Jade zakasnila na autobus za koji je kupila kartu pa je morala ići na vlak.

Kad je napokon stigla u Peterborough, njen spoj trajao je svega pet minuta:

- Stigla sam na željezničku stanicu i nazvala ga. Čekala sam da dođe po mene. Kad je stigao samo me pogledao i rekao: 'Je** te, udebljala si se, zar ne?' Rekla sam mu da ne može tako govoriti, a on mi je poručio da može i da je to činjenica te da se smije šaliti na taj račun, priča Jade.

Dodaje kako ga je nazvala kretenom. On se tada naljutio i odvezao ju natrag na kolodvor, piše Daily Mail.

Bila je slomljena i razočarana pa je popila čašu vina na željezničkoj stanici i odlučila pokrenuti akciju prikupljana novca preko stranice GoFundMe.

- On je ponudio vratiti mi 90 funti, ali kad sam rekla da, blokirao me na mobitelu. Ja samo želim svoj novac natrag. Bio je to najgori i najkraći spoj na kojem sam ikad bila, kaže Jade.

Iako ju čak i njeni prijatelji ismijavaju zbog toga što traži novac preko GoFundMe stranice, Jade ne samo da je uspjela vratiti uloženo nego je dobila i puno više. Donatori, kojih je do utorka ujutro bilo 17, uplatili su joj ukupno 330 funti (2700 kuna).

Pitate li se kako je putovanje od 70 kilometara moglo stajati 750 kuna, odgovor leži u popisu Jadeinih troškova:

Taksi do kolodvora u Leicesteru - 15 funti

Autobus koji je propustila - 12 funti

vlak do Peterborougha - 23 funte

Vino na kolodvoru - 5 funti

Vlak natrag do Leicestera - 23 funte

Taksi do kuće - 15 funti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 11.09.2019.

    Kaj nije Tinder za one kaj se radi fuqaju pa ono da se skrati seruckanje s upoznavanjem, kavicom, vecerom i ostalim nepotrebnim normama nego odmah na fuq? Ispravite me ak sam fuljal.

  • 11.09.2019.

    Žena nije napisala da li se stvarno udebljala, očito da je kad ne spominje to. I druga stvar, bolje bi joj bilo da je pješačila nego uzimala taksi, uštedila bi novaca i ne bi bila debela. :D

  • sarcasmo 11.09.2019.

    Više od 40 funti je mogla uštediti na nepotrebnim troškova kao npr.: Taksi do kolodvora u Leicesteru - 15 funti (mogla je gradskim prijevozom), Autobus koji je propustila - 12 funti (da je krenula na vrijeme ne bi propustila), vlak do Peterborougha - 23 funte (8 funti bi uštedila da je na vrijeme stigla na bus), Vino na kolodvoru - 5 funti (voda u WC 0 funti), Vlak natrag do Leicestera - 23 funte (mogla busom za 15).

Komentiraj...
Vidi sve komentare