To je to što me zanima!

Potrošit će milijune: Država nabavlja čak 1000 novih vozila

Bit će tu 530 osobnih vozila, a ostalo se odnosi na dostavna i druga vozila, pick-upove ili furgone. Sve zajedno za obnovu voznog parka izdvojit će se približno 220 milijuna kuna s PDV-om...
Vidi originalni članak

Država za svoja ministarstva trenutačno nabavlja 1000 vozila na što će potrošiti više od 200 milijuna kuna. Ured za središnju javnu nabavu u posljednja dva mjeseca raspisao je pet natječaja za nabavu novih automobila kroz koje će vozila uskoro dobiti praktično svi: Ministarstvo financija s Carinskom upravom, Ministarstvo pravosuđa, MUP, MORH, Ministarstvo gospodarstva, ali i ono zaštite okoliša, Kuščevićeva uprava, Ministarstvo demografije, kao i ono državne imovine, ali i kulture, zatim sektor ministra Milana Kujundžića, Ministarstvo mora, prometa i veza, ono poljoprivrede, graditeljstva, zatim Državni hidrometeorološki zavod, Državni zavod za intelektualno vlasništvo, ali i Ured za opće poslove Sabora i Vlade, javlja Jutarnji list

Bit će to čak tisuću novih vozila, od toga 530 osobnih, a ostalo se odnosi na dostavna i kombinirana vozila, pick-upove ili furgone. Sve zajedno Republika Hrvatska za obnovu voznog parka izdvojit će približno 220 milijuna kuna s PDV-om.

Ured nabavlja vozila kako bi zamijenio sva kojima upravo istječe rok prethodnog leasinga, a iz Ureda poručuju da će zahvaljujući posljednjih pet natječaja državi zapravo uštedjeti.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • LANA555 20.07.2018.

    Katastrofa i sramota . Nemam riječi .

  • juricajuric179 20.07.2018.

    Još jedan najvjerodostojniji dokaz zašto mladi bježe iz ovakve žabokrećine, nema posla, preniske plaće za poštene radnike, a ova pohlepna vlast se ponaša megalomanski i glume prebogate arapske šeikove, a Švicarski Nizozemski te Švedski i Skandinavski predsjednici i ministri idu na posao javnim prijevozom pa čak biciklima i pješice.

  • soundblaster 20.07.2018.

    pa sta im nismo prije godinu dvije isto kupili nova auta??? bem ti zivot...

Komentiraj...
Vidi sve komentare