To je to što me zanima!

Potukli se u osnovnoj školi u Zagrebu, dječak slomio prst

Četiri učenika 7. i 8. razreda OŠ Petar Zrinski u zagrebačkoj Krajiškoj ulici u srijedu su se potukla u hodniku škole. Jedan učenik je teško ozlijeđen i završio je u bolnici
Vidi originalni članak

Četiri učenika 7. i 8. razreda OŠ Petar Zrinski u zagrebačkoj Krajiškoj ulici u srijedu su se potukla u hodniku škole. Jedan učenik je teško ozlijeđen, a policija je izvijestila kako mu je slomljen palac ruke. Prevezen je u Klaićevu bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • paradigma_1 19.05.2013.

    Nažalost ovo mogu komentirati iz prve ruke , 4 iz 8 razreda pretukli su dječaka iz 7 razreda iz ljubomore i zavisti bez povoda . Djete ime teške ozljede i svi su prijavljeni policiji u Kaznenu prijavu odjela za mladež. Jedno djete je sustavni zlostavljač i tako to traje ..

  • Sanja50 16.05.2013.

    tukli su se i prije,ali nije išlo odma u novine.riješilo se sa ravnateljem,roditeljom i učenikom.a ako se nije riješilo onda se išlo dalje.učenike koji su krivi treba kazniti da se ne ponovi pa da završi na gori način.

  • EtoMenee 16.05.2013.

    Nekada su se tukli i nikad nitko osim djelatnika škole i roditelja nije znao za to, a danas u novinama imaju 'svoje mjesto'. Ma mrš! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare