To je to što me zanima!

Potukli se u školi: Učenik ubo kolegu nožem, 'radile' su i šake

Prema neslužbenim informacija dvojica učenika sukobili su se u školskom hodniku. Počeli su sa povlačenjem i naguravanjem, a onda su uslijedili udarci nogama i šakama...
Vidi originalni članak

U jednoj srednjoj u Slavonskom Brodu u četvrtak oko 11.25 sati potukla su se dvojica učenika 3. razreda. U tučnjavi je jedan od njih zadobio ubod nožem u predjelu rebara, na svu sreću ozljede nisu opasne po život, niti su okvalificirane kao teže, no, unatoč tome liječnici su učenika odlučili zadržati u bolnici.

 - Dobili smo dojavu u četvrtak došlo do tučnjave između dvojice maloljetnika. Policajci su izašli na tren i obavili su očevid. Slijedi izvješće Državnom odvjetništvu za mladež i Centru za socijalnu skrb – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske ne iznoseći detalje sukoba mladića, jer se radi o maloljetnicima. 

Prema neslužbenim informacija dvojica učenika sukobili su se u školskom hodniku. Počeli su sa povlačenjem i naguravanjem, a onda su uslijedili udarci nogama i šakama. Razmijenili su nekoliko šamara, jedan je pao na pod, ali se brzo podigao. 

Unatoč upozorenju drugih učenika da se prestanu tući u školi oni su nastavili i jedan od njih je svom suparniku zadao porezotinu u predjelu rebara. Nemili događaj u školskim prostorija drugi učenici su snimili i on je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • najiram 10 08.10.2016.

    a gdje su profesori domar ...ravnatelj...pa domar i ravnatelj su dužni za vrijeme odmora i dolaska djece biti u hodniku...ili samo znadu štrajkati i tražiti veče plače...a djeca su prepuštena sama sedi dok oni ispijaju kave...mislim da je red da se sada ravnatelj podnese ostavku ili dobije otkaz....zajedno sa domarom....i dežurnim profesorom koji treba održavati red u školi...jedino što znadu tražiti veče plaće plaće im smanjiti na minimalac....i ono kad ne rade ne platiti....ako se meni kao radniku odbija užina mini pauza od plačenog zar se i njima ne može odbiti...ovo je opći nemar tog osoblja u toj školi...

  • JednorogJunikorn 08.10.2016.

    Kad nema odgoja onda ima ovoga . Svasta majka rodi koju svasta rodi.

  • nerminius 07.10.2016.

    Taj što nosi nož u školu je garant od preko Save.

Komentiraj...
Vidi sve komentare