To je to što me zanima!

Potvrdio: Đapić razmišlja o kandidaturi za predsjednika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kada promatram ovu predsjedničku predkampanju, naravno da u meni, kako bih rekao... nešto `grebe. Desnica, jednostavno, nema kvalitetnog kandidata, kazao je
Vidi originalni članak

Bivši šef "pravaša" i aktualni predsjednik osječkog Gradskog vijeća Anto Đapić potvrdio je glasine o tome da bi se mogao naći u predstojećoj utrci za Pantovčak, javlja Glas Slavonije.

- Ne mogu biti podalje od politike, pa čitav je moj život vezan uz politiku! Zadovoljan sam svojom trenutnom situacijom. Kao saborskom umirovljeniku, više mi je nego ugodno baviti se ovom razinom politike, tu sam kao riba u vodi. No, to ne znači da ne pratim sva događanja u Hrvatskoj, posebno ona na desnici. Kada sve analiziram, kada promatram ovu predsjedničku predkampanju, naravno da u meni, kako bih rekao... nešto `grebe. Desnica, jednostavno, nema kvalitetnog kandidata - kazao je.

- Nisam pretenciozan da mislim kako mogu u ovom okolnostima baš pobjediti na izborima. Ako se ukaže prilika, daleko od toga da ne je bi iskoristio. Međutim, promatram stvari realno, protiv sebe bi imao dvoje kandidata koji će iza sebe imati stranačke mašinerije i na desetke milijuna kuna. No, da bi se moglo progovoriti o nekim stvarima na način na koji se u Hrvatskoj ne progovora, moglo bi... Bilo bi zanimljivo promatrati kako bi se dvoje vodećih kandidata ponašalo kad bi im se postavila određena pitanja, a ja bih ih natjerao da se jasno definiraju i svjetonazorski i ideološki. Mislim da tu postoji prostor za dobro se zabaviti, a uz moje iskustvo i znanja, kandidatura za predsjednika države nije nemoguća opcija - rekao je u intervjuu za Glas Slavonije.

Idi na 24sata

Komentari 247

  • bajica1009 22.09.2014.

    Kako ostati živ i zdrav pored ovakvih individua, nikako koji .............

  • Michelangelo 22.09.2014.

    " Desnica, jednostavno, nema kvalitetnog kandidata, kazao je"....dajte ljudi da glasamo za njega pa da budemo definitivno najjadnija nacija.....iako bi to bio samo mali korak u nazad

  • hyndai 22.09.2014.

    A on je kao kvalitetan????????hahahahahhahahahhaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare