To je to što me zanima!

Povijesna pljačka u Londonu: Uhitili su sedmero sumnjivaca

Britanska policija je objavila u utorak da su pronašli veći dio ukradenih stvari i da će ih vratiti vlasnicima. Uhićeni muškarci su stari između 48 i 75 godina
Vidi originalni članak

Britanska policija je uhitila sedmero ljudi koje sumnjiči za organizaciju spektakularne pljačke u Londonu za Uskrs ove godine. ABC News javlja da policija nije objavila imena sumnjivaca. Rekli su samo da je riječ o sedmorici muškaraca koji su stari između 48 i 75 godina. Policija je također objavila da su pronašli veći dio ukradenih stvari i da će ih vratiti vlasnicima. 

Daily Mail piše u utorak da su trojica uhićenih umirovljenici stari 67, 74 i 76. Ostali imaju 58, 48, 59 i 50 godina. Četvorica su uhićeni u sjevernom Londonu, jedan u istočnom dijelu grada ,a dvojica su uhićeni u Dartfordu u Kentu.

Podsjetimo skupina muškaraca iz trezora Hatton Garden ukrala je blago ukupne vrijednosti 200 milijuna funti. Pljačka je bila razrađena u nekoliko faza. Lopovi su prvo ušli u četvrtak navečer i izašli idućeg jutra, a ponovno su ušli u subotu navečer te pobjegli na Uskrs. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • centarfor 22.05.2015.

    Krivi zaključci. I tamo penzići imaju mizerne penzije i prodaju boce pa im je dodijala ta besparica i odoše u trezor.

  • miko2312 20.05.2015.

    a kad sam ja govorio da ce ih pronac bio sam glup i imao 100 minusa a vidi ga sada.

  • pxotographer 20.05.2015.

    Ovo su naši ljudi, tkzv: Pink Panter grupa, ekipa iz Hr, Srb i Cg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare