To je to što me zanima!

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo predmet protiv predsjednika

Od Milanovićeva ureda tražit će podatke što je predsjednik 21. kolovoza radio na otoku Mljetu, kamo je odletio vojnim helikopterom te u čijem je sve društvu bio...
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet protiv predsjednika Zorana Milanovića u slučaju njegova putovanja na otok Mljet. Od Milanovićeva ureda tražit će podatke što je predsjednik 21. kolovoza radio na otoku Mljetu, kamo je odletio vojnim helikopterom te u čijem je sve društvu bio.

Tražit će se očitovanja i od MORH-a i MUP-a, ali i lokalnih tijela, piše Dnevnik.hr.

Podsjetimo, Milanović je tvrdio da na to pitanje ne mora odgovoriti, pozivajući se i u ovom slučaju na status štićene osobe.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 13.11.2020.

    stari moj trebao si ih spremit u bajbuk dok si mogao..a bilo ti je dobro..jel

  • livija i ja 13.11.2020.

    Svakodnevno plaćamo milijune za vozanje političara autom,avionom ili nekim drugim prijevoznim sredstvom - na naš trošak voze se službenici javnih i državnih firmi i u vrijeme GO.

  • +Kamocemo# 13.11.2020.

    Stvarno, svim kradezeovcima Predsjednik smeta, a on samo govori istinu......vlada RH-e vec duze vrijeme ima problema kako nastaviti krasti a da to ne dozna predsjednik i hrvatska javnost.....Zasto klub zastupnika te kriminalne sekte ne pocini kolektivno samoubojstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare