To je to što me zanima!

Povjerenstvo za sukob interesa postupa protiv Dinka Čuture

Postupak su pokrenuli zbog moguće povrede članka koja proizlazi iz istovremenog obnašanja dužnosti ravnatelja Hrvatskog državnog arhiva i obavljanja poslova direktora trgovačkog društva AGM d.o.o.
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je u petak postupak protiv ravnatelja Hrvatskog državnog arhiva Dinka Čuture zbog moguće povrede Zakona o sprječavanju sukoba interesa (ZSSI) jer je propustio pravodobno podnijeti izvješća o imovinskom stanju povodom stupanja na dužnost ravnatelja Hrvatskog državnog arhiva.

Povjerenstvo je protiv Čuture prokrenulo postupak i zbog moguće povrede članka koja proizlazi iz istovremenog obnašanja dužnosti ravnatelja Hrvatskog državnog arhiva i obavljanja poslova direktora trgovačkog društva AGM d.o.o., u razdoblju od stupanja na dužnost 11. svibnja 2017. do 11. rujna 2017.

Također, postupak je pokrenut i zbog moguće povrede članka koja proizlazi iz istovremenog obnašanja dužnosti ravnatelja Hrvatskog državnog arhiva i primanja naknade za obavljanje poslova člana Upravnog odbora udruge Autoklub Siget, doznaje se u Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fredaster 08.06.2018.

    ima li postenih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare