To je to što me zanima!

Povjerenstvo za sukob interesa zbog Holdinga pokrenulo postupak protiv Tomaševića

Kako se navodi, predmet su pokrenuli jer je Tomašević prekršio proceduru kod imenovanja novih šefova zagrebačkog Holdinga.
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa otvorilo je predmet protiv novog gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića.

Informaciju je potvrdila šefica povjerenstva Nataša Novaković za Dnevnik.hr.

Kako se navodi, predmet su pokrenuli jer je Tomašević prekršio proceduru kod imenovanja novih šefova zagrebačkog Holdinga.

Podsjetimo, nakon što su razriješili dosadašnju upravu, za predsjednika Uprave Holdinga imenovan je Nikola Vuković, a kao član Ante Samodol. Suzana Brenko je predsjednica Nadzornog odbora, a članovi su Ratko Bajakić i Damir Topić.

- To su sve ljudi s dugim iskustvom u financijskom i bankarskom sektoru te su stručnjaci za trgovačko pravo i bit će jaki Nadzorni odbor koji će nadzirati rad Uprave. Izabrali smo dvočlanu Upravu kako bi ona odmah počela djelovati budući da je stanje u Holdingu složeno i izazovno - rekao je Tomašević o novom vodstvu. Dodao je i da imenovanjem, a ne natječajem nisu prekršili izborna obećanja, već da je to bilo najodgovornije rješenje u situaciji koju su zatekli u gradu.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lolita 29 16.06.2021.

    hdz ove sluzbe marljivo rade kad treba kaznjavati sve one koji nisu za hdz! ne daj Boze da kazne nekoga svoga

  • Simsolina 15.06.2021.

    Hahahahaahha a glavo da je sve najgore po Bandicu govorio… on napravio isto…. Ajde dosta ti je 2 tj. Radnog staza.

  • 15.06.2021.

    Preživit će ovaj narod...

Komentiraj...
Vidi sve komentare