To je to što me zanima!

Povodom Dana grada heroja: Josipović u Sotinu i Vukovaru

Josipović će obići Sotin i mjesto gdje na kojem je nedavno otkrivena masovna grobnica. Zatim će u Vukovaru položiti vijence na Ovčari i na Memorijalnom groblju
Vidi originalni članak

Vukovar danas slavi Dan grada, a povodom toga Grad heroj posjetit će predsjednik Ivo Josipović. On će u 13 sati nazočiti svečanoj sjednici Gradskog vijeća te se obratiti nazočnima. Na sjednici u povodu dana grada i blagdana zaštitnika sv. Filipa i Jakova bit će dodijeljene gradske nagrade i priznanja.

Josipović će obići Sotin i mjesto gdje na kojem je nedavno otkrivena masovna grobnica s posmrtnim ostacima žrtava iz Domovinskog rata. Zatim će u Vukovaru položiti vijence na spomen-obilježju masovne grobnice na Ovčari i na Memorijalnom groblju.

Predsjednik će na vukovarskom Veleučilištu Lavoslav Ružička održati predavanje u okviru projekta Prema europskom građanstvu. 

U Vukovaru će boraviti i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović, koji će obići gradilište Područne škole Sotin te obnovljenu Tehničku školu Nikola Tesla u koju se učenici i nastavnici vraćaju nakon tri godine. Jovanović će s dekanicom Veleučilišta Gordanom Bujišić potpisati trogodišnje programske ugovore kojima će se osigurati besplatni studij za sve redovite studente koji studiraju na tom visokom učilištu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MI-MA 03.05.2013.

    Prvo čestitke Vukovarcima,a mene zanima je li itko našeg Presjednika pitao za njegovo mišljenje o ćiriličnom natpisu OVČARA.

  • bajica-mali 03.05.2013.

    i...

  • bum_tres 03.05.2013.

    Vukovar, grad heroja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare