To je to što me zanima!

Požar guta kuće, vatrogasci objavili potresne snimke: Evo što je ostalo na zgarištu kuće

Na požarištu je 180 vatrogasaca, pomažu im i vojnici, a pripadnici JVP Split objavili su potresnu snimku sa zgarišta jedne od uništenih kuća u današnjem požaru
Vidi originalni članak

Vatrogasci se već satima bore s velikim požarom u Zatonu kod Šibenika. Kako je rekao vatrogasni zapovjednik Dukić, izgorjelo je 20-ak kuća, a JVP Split je objavio potresnu snimku sa zgarišta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Županijski centar 112 Šibenik zaprimio je više dojava o većem broju djece na obali u Raslini koja su bila okružena dimom te su pozvani Lučka kapetanija i Pomorska policija koji su ih prevezli u Bilice gdje je načelnik općine otvorio školu za njihov smještaj. U prijevoz djece i nekoliko odraslih osoba samoinicijativno su se uključili i građani sa svojim brodicama.  

Na požarište su upućeni i pripadnici Hrvatske vojske te vatrogasci iz Ličko-senjske županije. Na požarištu je preko 180 vatrogasaca.

Na gašenju požara u Zatonu angažiran je vod Protupožarnih namjenski organiziranih snaga (PP NOS-a) iz sastava Hrvatske kopnene vojske (HKoV) iz Divulja od 26 pripadnika, a uskoro se očekuje i slanje drugoga protupožarnog voda HKoV-a iz Knina od 26 pripadnika, javio je MORH. Prvi put u ovoj protupožarnoj sezoni angažirani su vojnici, kažu večeras iz MORH-a.

DRAMATIČNE SNIMKE I naš Ponos Hrvatske spašava kuće: 'Svašta sam doživio, ali ovo. Mislio sam da smo gotovi'

POGLEDAJTE VIDEO: POŽAR UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Istiniti 14.07.2022.

    da bar izgori plenković i njegova sotonistička ekipa kad već gori

  • ravno1 13.07.2022.

    Plenkoviću i njegovoj vladi, zajedno sa koalicijskim partnerima, najvažniji problem u ovih 6 godina su bili problemi pedera i lezbijki. Pa su problemi vatrogasaca ostali na margini. Pa nam sada na sve strane gori. Pederi i Plenković zadovoljni.

  • Mauzer1943 13.07.2022.

    Treba kupiti barem 4 kanadera a ne avione

Komentiraj...
Vidi sve komentare