To je to što me zanima!

'Požar Iločkih podruma bio mi je najgori. Skidam svima kapu'

Izgorjela je sva mehanizacija za obradu vinograda u hali dugoj oko 50 metara. Bilo je tu traktora, bagera i kosilica. Vatrogasci su se neprestano izmjenjivali, rekao je zapovjednik JVP-a Ilok Ivica Bošnjak
Vidi originalni članak

Gasili smo sedam sati u komadu. U cijeloj karijeri nisam gasio veći požar od ovog, rekao je  Ivica Bošnjak, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Ilok.

U ponedjeljak oko 22 sata dobio je dojavu od policije da gori zgrada Iločkih podruma. Odmah je na teren uputio 12 vatrogasaca sa šest vozila, ali na terenu su shvatili da im to nije dovoljno. Zvali su u pomoć još jedno vozilo sa tri vatrogasca iz Vukovara.

MATERIJALNA ŠTETA OGROMNA Požar progutao zgradu Iločkih podruma, gasili je punih 9 sati

- Izgorjela je sva mehanizacija za obradu vinograda u hali dugoj oko 50 metara. Bilo je tu traktora, bagera i kosilica. Vatrogasci su se neprestano izmjenjivali. Skidam im svima kapu - rekao je Bošnjak.

- Ovo je težak udarac za nas i šteta je velika, ali naći ćemo sva potrebna rješenja za nesmetan nastavak rada - poručili su iz Iločkih podruma.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ichbin2 18.12.2019.

    nekako sam najbliži uvjerenju da je to bilo uništenje domačeg vinogradara s ciljem da se još pojača uvoz škartnog eunijskog vina , kojeg valjda ima u takvim količinama da nama netreba niti jedan trs u državi

  • budalajlama 18.12.2019.

    Kaj su uopće gasili 7 sati ako ništa nisu ugasili ni spasili?! Šteta vode i truda. Šta nije uništila vatra, uništila je voda. .......Ali , baš me briga, nije moje.

  • budalajlama 18.12.2019.

    Jbt. podrum od 50 metara imaju Iločki vinogradi. Pa moja baba je za krumpir imala veći podrum.

Komentiraj...
Vidi sve komentare