To je to što me zanima!

Požar je podmetnut: Pet dana ranije Duji Coce su prijetili?

Netko je zapalio sve što je krvavo stvoreno, taj krvnik mi je sve uništio. Kompletni inventar, slike mojega brata Vinka. Kad sam gledao konobu kako gori, tlak mi je skočio na 300, rekao je nakon požara Duje Coce
Vidi originalni članak

Uzrok požara u konobi “Vilo Moja” u vlasništvu Duje Coce, brata pokojnog pjevača Vinka, otvoreni je plamen ili žar. U “prijevodu”, požar je podmetnut.

Rezultat je to policijskog očevida. Restoran je u trenutku izbijanja požara bio zatvoren i u njemu nije bilo nikoga. Konobu su htjeli otvoriti nakon 15. lipnja, sve pripreme bile su pri kraju, i konoba je i ovoga ljeta trebala odzvanjati veselim žamorom gostiju uz dobru hranu i na zidovima brojne fotografije Vinka Coce, ali i njegovu glazbu, jer su u konobi uglavnom puštali Vinkove pjesme. Sreća je što je objekt bio osiguran.

- Ma što to vrijedi kad sam ovo slagao kamen po kamen desetljećima. Evo, na tabletama sam za smirenje, ne znam što bih rekao - rekao nam je jutro nakon požara. 

Pokušali smo i jučer popričati, ali javila se njegova kći.

- Molim vas, nemojte ga zvati, teško mu je, svaki razgovor o tome mu je kao sol na ranu - rekla nam je kći Sandra.

Dan ranije je za Dalmatinski portal rekao: “Netko je zapalio sve što je krvavo stvoreno, taj krvnik mi je sve uništio. Sve je nestalo. Kompletni inventar, slike mojega brata Vinka. Kad sam gledao konobu kako gori, tlak mi je skočio na 300, a šećer na 30. Jedva sam živ ostao”.

Dodao je i da ima neke indicije tko bi mogao biti odgovoran, kao i da je prije pet dana dobio poruku prijetećeg sadržaja.

Policijska obrada još traje i jučer su još radili na očevidu izgorene konobe.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • milena52 09.06.2020.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Brontosaur 09.06.2020.

    Strašne nam se stvari dešavaju u Lijepoj našoj! Mafije svih fela, reketarenje?! Lokalna mafija, tko će to znati? Bilo je to za očekivati u Zemlji gdje ima sramotno bogatih ljudi no mnogo više sirotinje! Teško je tome stati na kraj mlitavim pravosuđem i još mlitavijim Zakonima! No, što je, tu je! Iskreno mi je žao, jer je Vinko bio slavuj Mediterana!

  • wooly 08.06.2020.

    Najgore u svemu je kaj se 80 posto čitatelja tome veseli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare