To je to što me zanima!

Požar na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, vatrogasci spasili psa

Sve je puno gustog dima. Policajci i vatrogasci pokušavaju otključati prostoriju u kojoj gori, čuje se kako nešto lupa, rekao nam je čitatelj koji se nalazi na Glavnom kolodvoru.
Vidi originalni članak

Gusti dim počeo je sukljati u zgradi Glavnog kolodvora u ponedjeljak oko 21.30 sati. Kako su nam potvrdili zagrebački vatrogasci, gorjela je jedna od prostorija u zgradi.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

 

- Sve je puno gustog dima. Policajci i vatrogasci pokušavaju otključati prostoriju u kojoj gori, čuje se kako nešto lupa - rekao nam je čitatelj koji se nalazi na Glavnom kolodvoru.

Gusti dim je počeo izlaziti iz čekaonice u kojoj se nalaze ormarići za prtljagu. Kako su nam potvrdili vatrogasci, nije bilo otvorenog plamena već je počelo tinjati smeće i krpe koje su bile nagurane iza ormarića te je tako došlo do nakupljanja dima. Iz zadimljene čekaonice vatrogasci su spasili i psa koji je bio privezan za radijator.

Vlakovi voze redovito i svi putnici mogu normalno ući u zgradu. Vatrogasci su se povukli s terena, a točan uzrok požara i kako je došlo do zapaljenja utvrdit će se očevidom.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U Ulici I. Gundulića u Pakracu u ponedjeljak navečer buknuo je požar i u prostoriji KTC-a. Iz DVD-a Pakrac potvrdili su nam kako je na terenu 15 do 20 vatrogasaca s 5 vatrogasnih vozila. Dojavu su zaprimili oko 21.30 sati.

Zapalila se konstrukcija, a u požaru nema ozlijeđenih. Više će se znati nakon obavljenog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 26.02.2019.

    Drago mi je da su spasili peseka, koji kreten ga je zavezal za radijator..? Bravo, vatrogasci, imate srce i mozak, za razliku od nekih budala kojr ovdje komentiraju .. ❤️

  • jo2hn8ny 26.02.2019.

    Da nije kakva pokazna vježba?

  • zippysnake 26.02.2019.

    neki od klosara bacil cik i zapalio seno pa iskra skocila na drvenu gredu i pocela stanica da gori!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare