To je to što me zanima!

Požar na Klinici za psihijatriju KBC-a Osijek: Vatra je zahvatila namještaj, spašeno dvoje ljudi

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u 20:37, a na teren su izašli sa tri vatrogasna vozila. Požar su brzo stavili pod kontrolu
Vidi originalni članak

U prizemlju Klinike za psihijatriju u Kliničkom bolničkom centru Osijek izbio požar u ponedjeljak navečer.

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili u 20:37 te su ga ubrzo stavili pod kontrolu. U bolesničkoj sobi vatra je zahvatila namještaj, a dvoje ljudi je spašeno. 

SPASIOCI NA TERENU VIDEO Gori jedan od najvećih zooloških vrtova u Europi

- Prva informacija bila je da gori krovište zgrade, no dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da se radi o požaru bolesničke sobe u prizemlju Neuropsihijatrije. Pronađene su dvije osobe, ženska i muška, i izvučene na sigurno. Osobe su bile dezorijentirane jer su se nagutale dima, no nisu bile ozlijeđene. Daljnju su skrb o njima preuzeli djelatnici bolnice- naveo je za Glas Slavonije Davor Škarica, pomoćnik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

ZAPALIO SE MOTOR? FOTO Izgorjela jahta kod Vele Luke, spasili četvero ljudi. Brod završio na 70 metara dubine

Kako piše portal SiB.hr, na teren su izašli vatrogasci s tri vatrogasna vozila. Navodno su prvo morali razbiti staklo u prizemlju objekta kako bi mogli pristupiti gašenju. Još uvijek nije poznat uzrok požara. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • problematik 27.06.2023.

    Svaki poletan čovjek može zaključiti koko ja došlo do požara pošto je krenuo od madraca.Valjda su grinje pušile i zapalile madrac.Laži i nebuloza nikad dosta !!

  • Splitski cvit 27.06.2023.

    Kako mogu u istoj bolesničkoj sobi boraviti dvije osobe različitog spola i to još na zatvorenoj psihijatriji? Gdje je bilo dežurno osoblje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare