To je to što me zanima!

Požar: Planuo brod na vezu u Trogiru, nitko nije ozlijeđen

Kako doznajemo izgorjelo je nadgrađe plovila. Navodno je riječ o starijem brodu na kojem je živio beskućnik koji je na isti navezao smeća. Požar je brzo ugašen
Vidi originalni članak

Požar je izbio u nedjelju oko 19.30 sati na brodu na vezu u Trogiru. Kako doznajemo izgorjelo je nadgrađe plovila. Navodno je riječ o starijem brodu na kojem je živio beskućnik koji je na isti navezao raznog smeća. Na teren su izašli trogirski vatrogasci koji su požar brzo ugasili, a policija će nakon očevida znati što je uzrok buktinji. Nitko nije ozlijeđen. 

Planula brodica na Istu

Brodica je u subotu navečer planula na otoku Istu. Pripadnici dugootočke Javne vatrogasne postrojbe su ugasili požar. Utvrđeno je da je požar izbio na brodici „Familia“, hrvatske zastave dok je bila na vezu u mjesnoj lučici sa četiri člana posade, svi češki državljani od kojih nitko srećom nije ozlijeđen budući da su odmah napustili plovilo. Požar na brodici izbio je najvjerojatnije zbog kvara brodskog agregata, a točan uzrok kvara utvrditi će se očevidom.

Nasukao se gliser

Gliser se nasukao u subotu navečer na otok Mišnjak, nedaleko Ždrelca. Na njemu je bilo troje ljudi. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Nije bilo onečišćenje mora, a uzrok nasukavanja glisera se istražuje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • japanokinez 20.07.2015.

    Da je meni takva brodica i taj vez ma gdje bi mi bio kraj?

  • magija 1 19.07.2015.

    nije on vlasnik tog starog brodića. očito mu je to bio jedini krov nad glavom

  • budalajlama 19.07.2015.

    Brodovlasnik, a beskučnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare