To je to što me zanima!

Požar progutao tvornicu drvene stolarije u Valpovu, vatrogasci će ondje dežurati cijelu noć

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prema prvim informacijama, vatrogasci su prvu dojavu o katastrofi dobili oko 17 sati i odmah izašli na teren. No zbog velike količine drvene građe vatra se brzo širila i zahvatila je gotovo cijeli pogon
Vidi originalni članak

Vatrogasci iz Valpova i okolice, njih najmanje 40, i dalje su na požarištu u Tvornici stolarije i drvene građe Silvan grupe u Ulici Josipa Jurja Strossmayera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema prvim informacijama, vatrogasci su prvu dojavu o katastrofi dobili oko 17 sati i odmah izašli na teren. No zbog velike količine suhe drvene građe vatra se brzo širila i zahvatila je gotovo cijeli pogon. Gusti crni dim mogao se vidjeti kilometrima dalje, a stanari obližnjih kuća zatvarali su prozore zbog smrada požara. Nasreću, u požaru zasad nema ozlijeđenih.

DIM PREKRIO GRAD VIDEO Buktinja u Valpovu: 40 vatrogasaca bori se s požarom

Iako se otvoreni plamen više ne vidi, zbog velike količine žara i izdimljavanja vatrogasci će morati građu raskopavati cijelu noć i dežurati kako da se slučajno ponovno ne bi razbuktala vatra.

- Očevid možemo raditi tek kada sve bude sanirano i sigurno. Sa sigurnošću mogu reći kako nema ozlijeđenih - rekao je glasnogovornik PU osječko-baranjske. Kriminalisti bi ondje trebali doći tijekom petka, što se ondje zbivalo znat će tek kad bude sigurno ući u dvorište tvornice. Do tada će ondje dežurati patrole.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Mladenka69 17.05.2021.

    A nega štače vatrogasci nega dežurat. Bolje ito nego da se drogiraju i loču u vatrogasnom domu. Ovo če in bit otrežnjenje malo. Drogeraši jedni.

  • najiram 10 23.04.2021.

    oćito je  bilo  dobro  osigurano...riješio svoj  materijalni  status  vlasnik...i  riješio  sa  radnika...ljudi  se  snalaze  u  vrijeme  krize...

  • 22.04.2021.

    Iz kojeg su osiguranja šibicu hitili??

Komentiraj...
Vidi sve komentare