To je to što me zanima!

Buktinja u Makarskoj: 'Jedva sam uspjela spasiti si dijete...'

Vatrogasci su nam potvrdili da se zapalio restoran Ivo u Makarskoj u nedjelju oko 18 sati. Neslužbeno doznajemo da nema ozlijeđenih. Više informacija znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

Ovo je užas, što da vam kažem, da sam jedva uspjela spasiti 16-godišnje dite da mi ne strada unutra od vatre i dima. Vatrogasci su došli u najkraćem roku, ali plamen se toliko brzo širio da je bilo nemoguće išta spasiti. Vatra se širila rapidno i gutala inventar kao da je unutra sve od papira. Restoran je radio, bilo je unutra i osoblja i gostiju. Nitko nije ozlijeđen, osoblje je pokušalo savladati vatru, ali bilo je nemoguće - rekla je Sanja Čović, supruga vlasnika restorana Slobodnoj Dalmaciji

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljudi su izašli na ulicu. Zbog vrućine je popucalo staklo koje je frcalo po cesti, ispričala nam je čitateljica koja je poslala video.

Vatrogasci su nam potvrdili da se zapalio restoran Ivo u Makarskoj u Ulici Ante Starčevića u nedjelju oko 18 sati.

- Vatrogasne ekipe su na terenu, a požar je pod kontrolom - kratko su nam poručili iz DVD Makarska. 

Neslužbeno doznajemo da nema ozlijeđenih. Više informacija znat će se nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kanader 03.12.2019.

    Ala bahatosti na nivou. Obični smrtnici (radnici ove j države) sanjaju o takvom autu dok vlasnik kaže ko ga j. Odmah pročešljati knjge da ga ušutite.

  • ljubica ljubičica_1 02.12.2019.

    Opet jedan hrcegovac.Baš me zamima kako je izbija požar?Dali je lokal bija osiguran?

  • listovača 02.12.2019.

    Nečisti dimnjaci,nape, šporeti,masnoće posvuda tamo gdje gosti ne smiju ukaziti to su naši vrhunski a i oni manje vrhunski restorani.Znam to iz prve ruke jer sam zalazi u te prostorije zbog kojekvih radova. Drugi razlog su loše poslovanje i ostale instalacije,Rket je već normalna opcija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare