To je to što me zanima!

Požar u napuštenoj upravnoj zgradi tvrtke Dalmacijavino

Gorjela je drvena građa, palete i stari namještaj koji je ostao po uredima. Vatra je zahvatila oko 100 četvornih metara. Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

U napuštenoj upravnoj zgradi Dalmacijavina u splitskoj trajektnoj luci, oko 14.30 sati buknuo je požar. Gorjela je drvena građa, palete i stari namještaj koji je ostao po uredima. Vatra je zahvatila oko 100 četvornih metara, ali zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca nije se proširila. 

Požar je lokaliziran oko 15.15 sati, a na teren je izašlo devet vatrogasaca s dva vozila.  Što je uzrok požara, znat će se nakon očevida. 

U istoj zgradi Dalmacijavina, ali u skladišnom prostoru, gorjelo je i prije dvije godine. Požar je tada zahvatio stare gume i cijevi, a gasilo ga je 22 vatrogasca sa šest vozila. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • 05.02.2016.

    Hoće se to samo od sebe zapalit....fenomen "selfcombustion" je čest, pogotovo u firmama u stečaju ili u drugim problemima....

  • Airborne101st 04.02.2016.

    a nekaj je fermentiralo bez kontrole

  • japanokinez 04.02.2016.

    Ne razumijem da požar sam od sebe plane i zahvaća. Zgrada je možda napuštena od onih u kravatama ali od onih u dronjcima sigurno nije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare