To je to što me zanima!

Požar u stanu kod Maksimira: 'Čula se jaka eksplozija, odmah sam istrčao van u panici'

Vatrogasci i policija su došli kroz nekoliko minuta, a iz zgrade je počelo jače dimiti i osjećati se miris paljevine. Vidio sam kako je nekoliko vatrogasaca ušlo unutra s maskama s kisikom, kaže susjed
Vidi originalni članak

- Malo prije 19 sati čula se jaka eksplozija, odmah sam istrčao van u strahu. Vidio sam kako ništa okolo ne gori, a onda je kroz minutu počelo dimiti iz susjedne zgrade. Vatrogasci i policija su  došli kroz nekoliko minuta, a iz zgrade je počelo jače dimiti i osjećati se miris paljevine. Vidio sam kako je nekoliko vatrogasaca ušlo unutra s maskama s kisikom i izašli nakon nekoliko minuta - kaže susjed iz ulice. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZAVOJ SMRTI U UVALI BATALUŠA Vratio se s broda i stradao: Tu gdje je poginuo stoji spomenik stradalom u sličnoj tragediji...

U nedjelju navečer, zagrebački vatrogasci su izašli na teren u Crnčićevoj ulici. U stanu je zbog eksplozije plinske peći izbio mali požar koji je brzo ugašen. 

Nasreću, ozlijeđenih nema.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tiranosaurus 14.12.2020.

    Nevjerojatmo kaj sve ljude prestraši i izazove paniku..pa to je samo eksplozija

  • xnet0822 14.12.2020.

    Očito mu je curio plin, a kad je uključio prekidač došlo je do eksplozije jer je dovoljna samo jedna mala iskra da do toga dođe !

  • max2017 14.12.2020.

    ,,da na čošku vlaške i koturaške.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare