To je to što me zanima!

Požar u vodičkoj Haciendi: Vatrogasci spasili diskoteku

Kako je sjedište Javne vatrogasne postrojbe Vodice od diskoteke udaljeno samo kojih dvije stotine metara, vatrogasci su vrlo brzo intervenirali i spriječili širenje vatre
Vidi originalni članak

Plamen je u nedjelju oko 5.50 sati progutao dio unutrašnjosti popularne diskoteke Hacienda u Vodicama. 

Kako je sjedište Javne vatrogasne postrojbe Vodice od diskoteke udaljeno samo kojih dvije stotine metara, vatrogasci su vrlo brzo intervenirali i spriječili potpunu štetu i širenje vatre izvan diskoteke. Požar su ugasili oko 7.30 sati. 

Osim vjetra i visine požara, dodatnu opasnost je predstavljala i benzinska postaja koja se nalazi u neposrednoj blizini diskoteke, s druge strane Jadranske magistrale. Također, vatrogasci nisu znali što gori unutar diskoteke i prijeti li opasnost od eksplozije plina ili nekog drugog goriva.

Za sada se ne zna uzrok požara. Moguće je da je izbio zbog kvara na instalacijama, a nije isključeno ni podmetanje, s obzirom da je Hacienda prošlog ljeta u više navrata bila poprište tučnjava s redarima, a na nju je čak i pucano iz vatrenog oružja. Diskoteka je zatvorena od rujna.

Policijski očevid i istraga su u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • WOMANIZER 20.01.2013.

    kad sve nije uređeno onako kako bi trebalo bii! zato i dolazi do nesreća!

  • Malen Pod Zvijezdama 20.01.2013.

    Nisu valjda lokalnom šerifu htjeli odsvirat onu"Zapaliću pola grada"pa on zapalio lokal.Pa ti nemoj ispunjavat glazbene želje sa istočnim melosom.

  • sakyosijek 20.01.2013.

    Najlakse zaradjen novac,osiguravajuca kuca ce namirit steticu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare