To je to što me zanima!

Prabaka (64) stavila silikone i sada može izlaziti s mladićima

Nakon što je rodila četvero djece, postala je nesretna sa grudima. Njegovala je bolesnog supruga 15 godina. Godinu dana nakon njegove smrti, posvetila se sebi
Vidi originalni članak

Velšanka Joan Lloyd iz Abergelea povećala je grudi u 65. godini. Prabaka je odlučila otići pod nož nakon godina nezadovoljstva svojim grudima. Nekadašnje košarice A pretvorila je u F i dobila novi razlog za život. 

Bivši model sada izlazi s muškarcima od 24 do 50 godina, piše Daily Mail. Kaže da neki od njih nisu ni znali koliko ima godina. Kako bi ostala u formi, Joan, dnevno napravi dvije serije po 150 trbušnjaka i gomilu vježbi za noge. 

Nakon četvero djece i s godinama Joan je sve više mrzila vlastite grudi te je htjela operaciju. U međuvremenu se suprug David teško razbolio. Sljedećih 15 godina Joan se brinula o njemu. Imao je problema s plućima i srcem, dobio je cirozu jetre, dijabetes i Alzheimerovu bolest. Umro je prošle godine, a Joan se tada konačno odlučila posvetiti sebi.

- Stalno sam razmišljala o povećanju grudi, ali nikada nije bilo pravo vrijeme - rekla je Joan. Djeca su je podržala u zamisli. Na grudi je potrošila ušteđevinu od 4250 funti (36.000 kuna) i kaže kako je vrijedilo svakog penija.

- David bi želio da uživam i nastavim sa životom i tko zna... Možda pronađem nekoga posebnoga - dodala je Joan.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • braceseke 11.09.2011.

    Koja lipotica kakva krasotica Roko ja sam se zajubi. Je prava lipotica.

  • feba 11.09.2011.

    Ako ona misli da su sise jedino što treba za sreću eto joj ih.Žena sam i nisam ni lijeva ni desna sisa,ni guzica ni lice bez bora.Ja sam JA i želim biti osoba a ne tijelo.Budala!!!

  • blonde 11.09.2011.

    lijepa žena, želim njoj, puno ljubavi, zdravlja i sreće u daljnjem životu...to definitivno i zaslužuje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare