To je to što me zanima!

Prao ljubimca miniwashem: Božidara prekršajno prijavili zbog postupanja sa psom

Zbog snimke koja je razbjesnila javnost, policija Božidara tereti za nedržanje životinje pod nadzorom, što spada u prekršaje protiv javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Božidar Miodragović, kuhar poznat po ispadima u showu 'Večera za pet na selu' i 'Tri, dva, jedan, kuhaj!', nedavno se našao na meti kritika kada se pojavio video čovjeka koji s miniwashem pere psa, na niskim zimskim temperaturama. Na kraju se ispostavilo da je čovjek na videu Božidar pa je prekršajno prijavljen.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Temeljem zaprimljene obavijesti od strane Policijske postaje Bjelovar, veterinarska inspekcija Državnog inspektorata obavila je inspekcijski nadzor. Temeljem utvrđenog činjeničnog stanja, protiv vlasnika psa je temeljem Zakona o zaštiti životinja, podnesen Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu u Bjelovaru - rekli su iz veterinarske za Bjelovar.live.

POLICIJA ZNA ZA SLUČAJ VIDEO Kuhar Božo prao je svog psa miniwashem?! 'Što vas to briga? Pimpek sam mu prao!'

Nisu precizirali po kojem su članku podnijeli optužni prijedlog niti kako će točno Božidar biti kažnjen, no vjerojatno se radi o novčanoj kazni.

Policija je bila konkretnija pa su objasnili da Božidara terete zbog nedržanja životinje pod nadzorom, što je jedan od prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a novčana kazna za takvu vrstu prekršaja iznosi najviše 800 kuna.

Podsjetimo, kada se snimka psa proširila internetom, kontaktirali smo s Božidarom, a vidno neraspoložen je zaprijetio policijom, ako objavimo snimku.

SJEĆATE LI SE OSEBUJNOG CHEFA? Kontroverzni Božidar vraća se na male ekrane nakon skandala u 'Večeri za 5'! Opet će kuhati

- Slušajte, u vezi toga podnosim kaznenu prijavu protiv onoga koji je snimao i medija koji je to objavio. Upravo sam zvao policiju, jel' ti sad jasno o čem' ti pričam. Nije bitno jesam li ja ili nisam, govorim ti da sam podnio kaznene prijave. Ako budete i vi objavili, prijavit ćemo i vas - uznemireno nam je poklopio slušalicu.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • crni77777777 08.01.2022.

    pa čovjek samo drži do higijene svog ljubimca,sto mislite da dlaka upadne u hranu kad kuha

  • ibezan 08.01.2022.

    Uzasan covjek

  • mdcro24 08.01.2022.

    Malo tezi slucaj bolesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare