Show

Komentari 177

VIDEO Kuhar Božo prao je svog psa miniwashem?! 'Što vas to briga? Pimpek sam mu prao!'

VIDEO Kuhar Božo prao je svog psa miniwashem?! 'Što vas to briga? Pimpek sam mu prao!'

Iz policije su nam rekli da znaju za slučaj i da u njemu nema elemenata kaznenog djela, ali i da su sve proslijedili veterinarskoj inspekciji. Ljutiti kuhar nam je poručio: 'Objavite ovo i tužit ću vas!'

Bilo je tužno vidjeti psa kako trči okolo, a on ga pere miniwashom po snijegu, priča nam čitatelj koji je ponedjeljak ujutro snimio čovjeka u bjelovarskoj samoposlužnoj autopraonici kako muči psa koji se izmicao i pokušao pobjeći od mlaza.

Bjelovar.live je prvi objavio video. Na kraju teksta spomenuli su da čovjek na videu jako podsjeća na bjelovarskog kuhara Božidara Miodragovića, poznatog po ispadima u showu 'Večera za pet na selu' i 'Tri, dva, jedan, kuhaj'.

POGLEDAJTE VIDEO: Čovjek pere psa miniwashom

'Ako to objavite, prijavit ću vas'

Snimka u kojoj navodno pere psa se proširila internetom. Pa smo ga nazvali.

Vidno neraspoložen, na trenutke i neugodan, Miodragović se kratko osvrnuo na naš upit.

Zvao sam upravo policiju, jel ti jasno?

- Slušajte, u vezi toga podnosim kaznenu prijavu protiv onoga koji je snimao i medija koji je to objavio. Upravo sam zvao policiju, jel' ti sad jasno o čem' ti pričam. Nije bitno jesam li ja ili nisam, govorim ti da sam podnio kaznene prijave. Ako budete i vi objavili, prijavit ćemo i vas - uznemireno nam je poklopio slušalicu.

'Što vas briga što sam mu prao?! Pimpeka'

Nekoliko smo ga puta pitali je li to on na snimci. Nije nam htio reći. Sve dok nas kasnije nije nazvao.

- Što vas briga što sam mu ja prao?! Pimpeka sam mu prao. Što ima veze što sam mu ja radio - pričao je Miodragović.

Dodao je da nitko o njemu nije pisao kad je skuhao preko tisuću litara gulaša za dječju humanitarnu akciju u kojoj je prikupljeno više od 20 tisuća kuna. Požalio nam se i kako se o njemu piše samo kad ispadne iz 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', ali ne i kad jasno ističe da neki natjecatelji tog showa nemaju pojma o kuhanju.

Ravnatelj ZOO-a: To je zlostavljanje

Upit o slučaju iz bjelovarske autopraonice poslali smo i PU Bjelovarsko-bilogorskoj. Rekli su nam da su upoznati sa slučajem i dodali da u njemu nema elemenata kaznenog djela, ali da su podnijeli prijavu veterinarskoj inspekciji jer je to u njihovoj nadležnosti.

O posljedicama pranja psa miniwashem pitali smo Damira Skoka, ravnatelja Zoološkog vrta u Zagrebu.

- Prati psa pod vodom i tlakom na minusu stvarno nije ljudski - rekao nam je Skok.

Psu može razderati kožu

Nakon što je pogledao video, jasno nam je dao do znanja da se radi o zlostavljanju psa.

- Počevši od niskih temperatura, pa miniwasha koji pod visokim tlakom i jakim mlazom može psu razderati dlaku i kožu, pa do samih zvukova kod praonice koji su jako stresni za životinju, stvarno ne mogu razumijeti da bi to netko napravio u ovo doba godine - kaže nam Skok.

- Pse bi ovo doba godine trebalo prati u ugrijanim kućnim prostorijama, nikako na hladnoći i snijegu, i apsolutno nikad pod tlakom miniwasha - zaključuje Skok.

storyeditor/2021-12-28/Screenshot_8.png

Miodragović gledateljima poznat otprije

Bjelovarski kuhar urezao se gledateljima u sjećanja, kad je redom dijelio kulinarske 'savjete' svakom domaćinu tijekom 'Večere za 5', što su mu na kraju zamjerili te ga nagradili s ukupno mizernih 17 bodova. 

Zatim je eksplodirao, gdje je prozivao druge kako nisu napravili ništa, a da je on uložio puno novca u tu večeru.

Pogledajte video: Kuhar Božo poludio

Nedavno je ispao i iz aktualnog showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', gdje je odlučio štrajkati te odbio kuhati s Ivanom i Lukrecijom.

Za Lukreciju nam je telefonom rekao i da ne zna peći kolače, a za Ivana je dodao da nema pojma o kuhanju, prozivajući nas što ne znamo pozadinu priče.

Nedavno otišao sa seta

- Ja večeras neću kuhati! To nije moj nivo. Ja kad kuham sam, onda napravim za deset, ali kad me drugi neće slušati, onda neka rade sami - rekao je Božidar u emisiji tim povodom, pa ga je Tomislav Špiček, uz dopuštenje ostalih natjecatelja u timu, zamolio da napusti set. Kako nam je danas rekao, dosta mu je takvih stvari.

Kaže da će nas tužiti, a poziva se na povredu časti.

Časti...

Policija: Proslijedili smo inspektoratu i veterinarskoj inspekciji

Dok se on prijetio, mi smo sakupljali podatke i pokušali saznati hoće li netko nešto poduzeti protiv ovog mučenja životinja. 

Pristojni policajci iz PU Bjelovarsko-bilogorske odgovorili su nam da su sve odradili.

- Policijski službenici o svim prikupljenim saznanjima izvijestili su državni inspektorat, veterinarsku inspekciju, Područni ured Zagreb, Ispostava Bjelovar radi daljnjeg postupanja iz njihove nadležnosti - odgovorili su nam iz PU Bjelovarsko-bilogorske.

Najčitaniji članci