To je to što me zanima!

Praščić Bacon živi u stanu u Prečkom i obožava duge šetnje

Tvrdoglav je, a u stanu je jako teritorijalan. Neće vam doći blizu ako vas ne pozna. Kad odemo van, zaokupljen je nekim drugim stvarima pa ga tad možete slobodno podragati - kaže vlasnik...
Vidi originalni članak

Njuška po lišću, kupa se u Jarunu, obožava snijeg, a najviše svog vlasnika. On je praščić Bacon Kosher i živi u zagrebačkom Prečkom.

Njega je prije dvije godine u Sloveniji kupio glazbenik Danijel Majcen, poznatiji kao Dani’el. Kućni ljubimac prirastao mu je srcu te je čak glumio i u jednom od njegovih spotova.

- Živimo u stanu i s njim nemam nikakvih problema. Ne linja se, nije glasan, a susjedi nemaju nikakvih primjedbi na njega - kazao nam je Danijel. Po naravi je miran, no glazbenik kaže da je pametan kao četverogodišnje dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tvrdoglav je, a u stanu je jako teritorijalan. Neće vam doći blizu ako vas ne pozna. Kad odemo van, zaokupljen je nekim drugim stvarima pa ga tad možete slobodno podragati - kaže glazbenik. Nuždu, kao i psi, obavlja vani, no nije pretjerano društven prema ostalim psima. Ako mu dosađuju, zna ih otjerati.

Svakodnevno mu prilaze prolaznici puni pitanja te ga žele fotografirati. Njegovoj popularnosti pomogao je profil na društvenoj mreži Instagram, koji u svakom trenu prati 600 ljudi. Na njemu je objavio 100 fotografija i videa praščića iz mladih dana.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • pero1505 22.02.2016.

    samo svinja može živjeti sa svinjom u istoj nastambi jer onaj ko zna kako svinje divno zaudaraju i koliko su uredne taj sigurno svinju ne drži u stanu nego u štali.

  • Pero englez 22.02.2016.

    nije ni njemu lako

  • Soul Man 22.02.2016.

    fora, al dva prasca u istom stanu ne bi išlo. S psom se ipak nekak dogovorim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare