To je to što me zanima!

Pratite drugi krug izbora uživo na 24sata: Emisija počinje u 18.15 na svim našim kanalima

Emisija iz studija 24sata počinje u 18.15 sati i možete je pratiti na našem portalu, YouTubeu i Facebooku.
Vidi originalni članak

Anamarija Burazer, Igor Alborghetti te posebni gost Enio Meštrović alias Ričard u nedjelju će od 18.15 sati iz studija 24 sata voditi emisiju posvećenu drugom krugu lokalnih izbora.

PRATITE UŽIVO OD 18:15

Kao najveće iznenađenje prvoga kruga alter ego Enija Meštrovića samo za 24 sata komentirat će rasplet vrlo neizvjesne utrke Branka Dukića(HDZ) i Marka Vučetića (Srcem za Zadar) za gradonačelnika u njegovu Zadru, ali i dramatičnu utrku za gradonačelnika Zagreba između Tomislava Tomaševića iz platforme Možemo! te Miroslava Škore, kandidata Domovinskog pokreta.

PERFORMER IZ ZADRA FOTO Ričard u Americi: Što je Enio Meštrović naučio u pijanim noćima u klubovima New Yorka

Reporteri 24 sata javljat će se iz Splita iz Stožera Ivice Puljaka (Centar) i Vice Mihaljevića (HDZ), iz Rijeke gdje se za gradonačelnika bore Marko Filipović (SDP) i nezavisni Davor Štimac, iz Vukovara, Osijeka...

Naši stručni komentatori Ana Šimunović, Tomislav Klauški i Branimir Vidmarović analizirat će izborne rezultate iz minute u minutu, ali i atmosferu u stožerima.

Hoće li Škoro uz tamburicu proslaviti pobjedu ili će morati zapjevati neku tužniju pjesmu? Može li Ivan Penava pobijediti HDZ u Vukovaru bez moćne stranačke mašinerije pod Plenkovićevim upravljanjem? Hoće li Tomašević potvrditi pobjedu?

Pratite uživo i otkrijte uz nas.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • duš man 30.05.2021.

    .........živo mi se jede..........

  • bobiii 30.05.2021.

    Hoće li Zagreb pasti? To je pitanje svih pitanja,ostali izbori su nebitni. Jesu li Hrvati postali manjina u Zagrebu?

  • 30.05.2021.

    Kako će Bezžaljezni ovaj potop kradezea pretvoriti u još jednu veliku pobjedu , jedva čekam obraćanje Bezželjeznoga nakon izbora . 

Komentiraj...
Vidi sve komentare