To je to što me zanima!

Pravaš Milanu Bandiću dao ekskluzivni toaletni papir

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pravaši su protiv Bandića već podigli kaznenu prijavu zbog afere oko izgradnje ZET-ove kućice. U četvrtak su isto učinili i zbog “zlatnih zahoda”
Vidi originalni članak

Bandić je pišanje i sranje u zahodu od 1,55 milijuna kuna uzdignuo na višu razinu, rekao je Vladimir Vicković, nositelj liste Hrvatskog pravaškog pokreta na predstojećim lokalnim izborima. S Draženom Kelemincem, predsjednikom stranke, u četvrtak u podne Bandiću je u zgradu Gradskog poglavarstva donio simbolični poklon - ekskluzivni toaletni papir za ekskluzivni zahod. Bandić ga je u prolazu zgrabio i šutke požurio prema dizalu. Keleminec ga optužuje za pljačku građana kako bi imao novac za predizbornu kampanju.
- Pravna država ne dira Bandića jer je on institucija - uvjereni su pravaši. Protiv zagrebačkoga gradonačelnika ranije su podigli kaznenu prijavu zbog afere oko izgradnje ZET-ove kućice od 70 “kvadrata” vrijedne tri mil. kuna i obnove drvenog paviljona na Tuškancu za 2,1 mil. kuna, a u četvrtak su isto učinili i zbog “zlatnih zahoda” na tramvajskom okretištu u Dubravi. Na pitanje kako to da je u sva tri slučaja posao barem djelomično odrađivala Tigra, tvrtka njegova kuma Milana Penave, rekao je “Imam 113 kumova i ne znam koji je danas dobio posao, a to su ljudi koji gotovo nemaju ništa materijalno.”

NAJSKUPLJI ZAHODI KAO KABINE ZA PRESVLAČENJE
Zahod na okretištu u Dubravi uvijek je zauzet jer kupci u njemu isprobavaju odjeću, rekao je naš čitatelj Marinko Agić. Prodavači dođu rano ujutro i robu prodaju do kasnih sati. Na okretištu su napravljeni samo zahodi, ali nisu uredili okoliš kako su obećali. I dalje je sve prepuno smeća, tvrdi Marinko. Osim što toaleti služe kao kabine za presvlačenje, u njima često nema papira, pošarani su grafitima, a oni za invalide uopće ne rade.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mirni1 20.03.2009.

    šta ako mu ga je dao? pitanje je zna li ga koristiti!

  • MpH 20.03.2009.

    Nemojte zaboravit da ste Milana Bandića, gospodo, VI BIRALI!!! Glasajte opet za njega, pa si ga opet imajte da se možete žalit i kukat dok Vas on i njegova rodbina podkrada!!!

  • čavka 20.03.2009.

    A da,odande odakle je došao sigurno je brisao guzicu papirom!Moš mislit,možda starim novinama ,ako je bilo pismenih,ili lišćem-to prije!Ali neka,čovjek se snašao u Lijepoj našoj?Ili njihovoj?Neznam više čija li je,al najmanje je od nas Hrvata starosjedioca-nažalost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare