To je to što me zanima!

Prebrzo uletio u zavoj i udario u auto iz suprotnog smjera

Državljanin Srbije (39) je ulaskom u desni zavoj izgubio nadzor nad automobilom i desnim kotačima zahvatio travnatu bankinu. Potom je prešao u suprotni smjer
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u mjestu Tanac, općina Jasenovac, jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne za život, a tri osobe su ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 39-godišnji državljanin Srbije ulaskom u desni nepregledni zavoj uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku izgubio nadzor nad automobilom i desnim kotačima zahvatio travnatu bankinu. Potom je prešao na dio kolnika namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera te prednjim dijelom udario u automobil kutinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak s područja Jasenovca.

Od siline udarca automobil kutinskih oznaka se prevrnuo u kanal na krov, a njegov vozač je teško ozlijeđen.

Automobil srpskih nacionalnih oznaka je također sletio s ceste u odvodni kanal, a tri putnice, među kojima je dvoje djece, koje su se nalazile u njemu, su lakše ozlijeđene.

Vozač automobila srpskih nacionalnih oznaka je uhićen te je uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • AdnaVeli 27.08.2013.

    Ja sam bila jedna od povređenih, niko nema pravo da govori da je nesreća na nacionalnoj osnovi, moglo je bilo kome da se desi. Pre nego nešto kažete, shvatite da je u autu bilo dete od 9 godina, zamislite šta je sa njom moglo da se desi i koliko je ovo ostavilo posledica na nju. Ne treba odmah da sudite po nacionalnoj osnovi, pa zar mislite da ovo isto nije moglo da se desi državljaninu bilo koje zemlje. Posle ovakvog horora, komentari pojedinih maloumnika su jadni. Prvo razmislite šta i kome govorite, pa tek onda pišite, komentarišite, govorite. A novinare koji su napisali ovu vest bi ubuduće zamolila da izveštavaju onako kako je stvarno bilo, a ne da prenapumpavaju priču da bi neke ljude okrivili za nešto što nisu uradili !

  • milicai 27.08.2013.

    znaci nesreca, ljudi stradali a vas brine ko je srbin a ko hrvat!Jadno,zalosno i u najmanju ruku bolesno!

  • mangup@dj 27.08.2013.

    je li ova nezgoda bila na nacionalnoj osnovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare