To je to što me zanima!

Prebrzo vozila i sletjela s ceste: Putnica ispala iz auta i poginula

U subotu, oko 23.15 sati u Ulici kralja Tomislava u Novskoj, u prometnoj nesreći jedna je žena poginula dok su dvije lakše ozlijeđene. Za nesreću je kriva prevelika brzina
Vidi originalni članak

Nesreću je izazvala 20-godišnjakinja s područja Novske koja je upravljala autom kutinskih registracija, dok su se u vozilu kao putnice nalazile 18 i 21-godišnjakinja.

Ona je prebrzo vozila i u zavoju izgubila nadzor nad vozilom te sletjela na zemljanu površinu gdje je u zanošenju udarila u metalni nosač prometnog znaka i javne rasvjete. Od siline udarca vozilo se odbilo na kolnik, a 21-godišnja putnica ispala je iz vozila.

PROMETNA KOD ZAGREBA Auto se zapalio nakon sudara

Zbog zadobivenih ozljeda vozačica i 21-godišnja putnica su prevezene u novogradišku bolnicu, gdje su vozačici konstatirane lake tjelesne ozljede, dok je 21-godišnjakinja, danas u ranim jutarnjim satima, od zadobivenih ozljeda preminula. Liječnička pomoć 18-godišnjoj putnici pružena je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede.  

U BJELOVARU Automobil se prevrnuo na krov: Vozača su izvlačili vatrogasci...

Vozačica koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će kazneno prijavljena zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • jozicalen9 24.08.2020.

    I što reći? Mladost ludost, zavili u crno roditelje do kraja života, U nekim zemljama se mladima daje pravo upravljanja vozilima nakon navršene 21. g.života.

  • POTPEC 23.08.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • Trump Jong Un 23.08.2020.

    Ja kliknuo mislio punica ispala a ono " putnica " 😣

Komentiraj...
Vidi sve komentare