To je to što me zanima!

Prebrzo vozio bicikl pa sletio s ceste: Kaznili ga s 2.500 kuna

U petak se prebrzo vozio županijskom cestom između Primoštena Burnjeg i Podorljaka. Naišavši na nizbrdicu, pao je, kako je utvrdila policija, skupa s biciklom i teže se ozlijedio
Vidi originalni članak

Biciklist (31) sa šibenskog područja stvarno nema sreće.

U petak se prebrzo vozio županijskom cestom između Primoštena Burnjeg i Podorljaka. Naišavši na nizbrdicu, pao je, kako je utvrdila policija, skupa s biciklom i teže se ozlijedio. I dalje se liječi Općoj bolnici Šibenik.

No ozlijede mu nisu jedina briga. Jer, policija je protiv njega podnijela prekršajni nalog i prijavila ga Općinskom državnom odvjetništvu. Budući da je sam kriv za nesreću, kaznili su ga s 2.500 kuna.

Kako su nam objasnili u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj, 500 kuna mora platiti temeljem članka 51. Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer brzinu kretanja vozila nije prilagodio uvjetima na cesti, a dodatnih 2.000 kuna temeljem članka 293. istog zakona zato što je izazvao prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih, tj. jer je sam kriv za svoje ozlijede.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Jawa 01.08.2019.

    A u Slavoniji voze se traktori sa prikolicama bez registracije i signalizacije i nikakve kazne nema za takve vozače.

  • 31.07.2019.

    Moj prijatelj je neki dan išao ulicom pješke , sapleo se i pao povrijedivši se . Pošto nije vozio bicikl mogu misliti koliku će sada kaznu morati platiti . Najebo ko žuti .

  • tico123 30.07.2019.

    Hhahaha pa toliko bi dobio kaznu neki stranac koji je vozio Ferari 250 km na autocesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare