To je to što me zanima!

Pred benzinskom eksplodirao gliser, posada odletjela u more

Motorni gliser eksplodirao je par minuta poslijepodne u gradskoj luci u Makarskoj ispred Inine benzinske postaje. Eksplodiralo je čim su upalili motor plovila
Vidi originalni članak

Motorni gliser eksplodirao je par minuta poslije podneva u gradskoj luci u Makarskoj ispred Inine benzinske postaje. Prilikom paljenja motora snažna eksplozija odbacila je putnike s glisera u more. Dvoje ljudi je ozlijeđeno.  Radnici na Ini, inače pripadnici DVD-a Makarska Goran Prodan i Josip Rajčević, odmah su skočili gasiti požar protupožarnim aparatima te vaditi ljude iz mora. Njihova brza reakcija spriječila je veću tragediju. Uzrok eksplozije je iskra koja je zapalila motor koji je po svemu sudeći negdje puštao gorivo. Putnici s glisera su prevezeni na Hitnu pomoć, a najgore je prošla žena kojoj su ustanovljene opekotine po nogama. Policija je obavila očevid.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SonyDušica 18.07.2011.

    Svaka čast djelatnicima INE. Pohvale trebaju ići i DVD-u Makarska, što imaju tako dobro obučene i spretne članove. Možete zamisliti što bi se dogodilo da nisu reagirali tako brzo. Bilo je još glisera na pumpi, a tu su i parkirani brodovi. Želim brz oporavak unesrećenima.

  • 17.07.2011.

    o jbt, moja ekipa i ja tam cugamo (na zidiću preko puta) već pet godina, zamisli sranja iz ničega

  • ZvonimirSkosples 17.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare