To je to što me zanima!

Pred stotinama slušatelja prosio voditeljicu na radiju

Voditeljicu na radiju Lijepa Naša, Jasnu Lipak, dečko Kruno zaprosio je u restoranu pred 600 slušatelja. Budući supružnici u vezi su godinu i pol
Vidi originalni članak

Bend je prestao svirati. Pjevač se okrenuo prema publici i nasmiješeno rekao: “Molim Jasnu da dođe na pozornicu”. Voditeljica na radiju Lijepa Naša, Jasna Lipak (28), zbunjeno je krenula prema pozornici restorana Globus na Zagrebačkom velesajmu. Oko 600 njezinih slušatelja, gostiju na proslavi radija, pratilo ju je pogledom. Pjevač joj je dao zapakiranu kutijicu, a tad je pozvao i njezina dečka Krunu Štajcara (36). Kruno je okupljenima ispričao vic, a Jasna je polako podigla poklopac kutijice. Ugledala je prsten. Kruno je kleknuo.
- Jasna, hoćeš li se udati za mene - nježno je pitao i pružio ruke prema njoj. Jasna je zaplakala i snažno ga zagrlila. Uzela je mikrofon i povikala “Da, da, da”. Dvoranom se prolomio gromoglasan pljesak.
Budući supružnici u vezi su godinu i pol.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • glazbena 30.12.2008.

    nije zbog jasne otišlo 50% slusatelja, bilo je tu jos dobrih voditelja koji vise iz ovog ili onog razloga ne rade..slusatelji su otisli iz drugih razloga..sve je vise internet radija sa narodnjačkom glazbom, pa tako banovina više ne drži primat, a osim toga trebat će malo vremena da se cijeli radio oporavi i popuni kadrove koji će svakako biti kvalitetniji od prošle garniture..sigurna sam u to..mislim neš\' ti razgovora sa kamiondžijama..eee..

  • slatka5 30.12.2008.

    Istina je da je Jasna radila na radio Banovini i s njenim odlaskom otislo je i 50 posto slusatelja......No to nije bitno...Vazno je da romantika nije izumrla i da postoje princevi poput ovog jer ovo je zaista predivno i svaka zena moze to pozeljeti..Neka im je sa srecom u ljubavi i nadam se da cu uskoro u 24 sata vidjeti slike sa vjencanja...sretno ljubici..i bravo majstore za prosidbu.Mozda se i moj decko ugleda na ovo pa i mene doceka nesta slicno..Sretno jos jednom.

  • glazbena 30.12.2008.

    odličan, ali odličan marketing za radio i voditeljicu koja je godinama radila na jednom drugom radiju da slušatelji koji još ne znaju mogu znati gdje sad radi..svaka čast i jasni i radiju na kojem sad radi.. p.s. sretan brak vam želim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare