To je to što me zanima!

Predozirali se heroinom: Djeca ih snimala u besvjesnom stanju

Uznemirujuću snimku dvoje ovisnika potpuno 'oduzetih' od droge snimila su njihova djeca. Ovaj potresan i tragičan prizor stavili su na Facebook...
Vidi originalni članak

Brat i sestra vikali su na vlastite roditelje kako bi ih probudili iz nesvjesnog stanja izazvanog velikom količinom heroina koji su unijeli u sebe. Taj uznemirujući prizor postavili su na Facebook, prenosi Mirror.

Šokirana djeca pokušavala su probuditi roditelje koji su se ponašali poput zombija. U jednom trenutku se na snimci čuje i kako se djeca hihoću što vjerojatno znači da im ovo nije prvi put da roditelje nalaze u ovom stanju. Snimka prikazuje majku kako izokrenutih očiju leži na naslonjaču i oca koji u jednom trenutku padne na pod i ostane ležati.

Djeca su u nekoliko navrata viknula: "Mama, digni se!", ali ona nije reagirala. Pokazala je znakove života tek kad su joj uperili svjetlo u lice.

- Ne možete biti ovakvi. I to još ispred djece - govorio je sin.

Nije poznato gdje je snimljen ovaj video koji prikazuje užasnu sudbinu ovisnika, ali se na snimci može čuti američki južnjački naglasak. Također, nije poznato što se dogodilo s djecom i jesu li reagirale lokalne službe.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • yingyang 11.10.2016.

    e droga droga ja te volim a ti me bacas.... :)))

  • lemmy177 10.10.2016.

    Predoziranje znaci smrt a nadrogiranost ovo sto vidite alo novinaru malo se infomiraj prije napises tekst. Zao mi djece sto moraju gledati ovake roditelje ovisnike njih na ljecenje a djecu u privremeni dom

  • ružoman 10.10.2016.

    Za takv otpad se mora imati novca fuj smrad od ljudi koji to podržavaju. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare