To je to što me zanima!

Predsjednica HČSP-a Trilj je bivša misica Katarina Banić

Katarina Banić se, izabrana za Miss Hrvatske 2010., u stranku učlanila 2011. Tada je priznala da se upisala radi više mogućnosti, a ne zato što je proučavala program
Vidi originalni članak

Nova predsjednica HČSP-a Trilj je bivša Miss Hrvatske 2010. Katarina Banić, izvijestili su iz te stranke.  Podsjetimo, Banić se 2011. učlanila u HČSP.

- Svi kukaju nešto da je loša situacija u državi, a nitko se ne miče s mjesta. Uoči ovih parlamentarnih izbora odlučila sam se učlaniti u jednu stranku i maknuti se s mjesta da vidim kako to sve funkcionira. Znam da ja tu ne mogu puno pomoći ni napraviti, ali sigurno ne bih napravila veću štetu nego što je trenutačno učinjena. Ja sam odgojena u takvoj obitelji, jača desnica. Bog i Hrvati -  izjavila je tada Banić za Inmagazin.

Priznala je da se u HČSP, inače poznat po svojim anti-gay stavovima i protivljenju pobačajima, upisala radi više mogućnosti, a ne zato što je detaljno proučavala program stranke. U istom je intervjuu rekla kako ne vjeruje da se gay postaje rođenjem, nego da je to stvar odgoja i da svome djetetu nikada ne bi dopustila da bude homoseksualac.  Nije krila ni da je protivnica pobačaja rekavši da je dijete Božji dar.

Inače, za dopredsjednika stranke imenovan je Jozo Lapić, a za tajnika Marko Kažimir. Na Zboru su izabrani i članovi Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Časnog suda podružnice te su imenovani članovi Županijskog vijeća. 

Idi na 24sata

Komentari 233

  • RajskaBatina 06.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • hrvoje1978 06.06.2014.

    ne djeci davat igračke za odrasle....

  • AntonTrdić 06.06.2014.

    samo nek je pameti , a ne promoviranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare