To je to što me zanima!

'Predsjednica je dramatična, ne znam na što se točno poziva...'

Čim se otvorilo pitanje tzv. afere SMS i kada je iscurila informacija iz sigurnosnog sustava, to je bilo nešto što se trebalo utvrditi - što se dogodilo, tko je to učinio, kaže Jandroković...
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je priopćenje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u kojem je ona odbacila konstrukcije o njenoj navodnoj umiješanosti u rušenje Vlade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednica navodi i da je "još 26. listopada o.g. predsjedniku Vlade sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, međutim na taj prijedlog ni do danas nije dobila odgovor".

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ: 'Odbacujem navode o mojoj umiješanosti u rušenje Vlade'

Jandroković kaže da vjeruje da će se dogovoriti sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost kada za to bude potrebe. Znači li to da sada potrebe još nema?

- Teško mi je procijeniti, trebao bih vidjeti razloge za stav predsjednice. Vidio sam da je on dramatičan. Nisam vidio na koji dio iskaza gospodina Varge se ona poziva. Treba razgovarati. Aferu treba riješiti", rekao je Jandroković.

Na pitanje je li zaista riječ o udaru na institucije, odgovorio je:

- Čim se otvorilo pitanje tzv. afere SMS i kada je iscurila informacija iz sigurnosnog sustava, to je bilo nešto što se trebalo utvrditi - što se dogodilo, tko je to učinio, postoji li neka šira grupa ljudi koja to čini... E sad, je li to razlog za sjednicu Vijeća, trebamo li zbog toga dizati tenzije, u to nisam siguran. Podržavam inicijativu da o tome razgovaramo, nije mi važna forma, je li to Vijeće ili nešto drugo.
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Cronik1 30.11.2018.

    Dok drzava od 4 milijuna stanovnika osvaja 118 godina star prestižni Davis cup dotle Njonjo kopa nos doma a ponosna Predsjednica uživo nazočuje i zdušno navija

  • mihaella 30.11.2018.

    Napad je najbolja obrana. KGK stalno napada. Od kada je došla, svađa, dijeli narod,, izmišlja, hoće biti prva. Svima se miješa u posao. Druži se s likovima iz podzemlja. Sramoti nas i državu po svijetu svojim nedoraslim i primitivnim ponašanjem. Kućni i građanski odgoj su zakazali.

  • Zmar116 30.11.2018.

    Vrhovna Zapovjednica nam je tri dana u stranoj državi bila na utakmici..Skoro u svakom kadru prijenosa trodnevne utakmice,svi smo bili svjedoci njenom navijanju i velikom veselju zbog pobjede tenisača.U misterioznom plavičastom svjetlu na još misteriozniji naćin,igrom svjetala i reflektora samo se je ona i,koliko sam uspio skužiti, supruga Gorana Marića mogla vidjeti i prepoznati u bezlićnoj navijačkoj gomili.Bili smo svjedoci i još veselijoj zabavi na Pantovčaku dok su tenisači primali odlićja za sportski poduhvat...Kad sad odjednom, samo par dana kasnije, priopćenje puno dramatike i panike..Što se u međuvremenu tako znaćajnog dogodilo?Dvije stvari:1)Procurilo je u javnost da bi, Plenkijeva siva eminencija, Šeks na Pantovčaku rađe istrpio Zokija nego Kolindu 2)Uvijek ležerni i pomalo ironićni Premijer na ćijem licu uvijek titra nekakav podsmijeh,poput onoga na Mona Lizi,je ovaj put vrlo ozbiljno namrgođeni ustvrdio da će aferu SMS pošto -poto istjerati do kraja...Jesi li to možda bili okidači nagle promjene u raspoloženju naše Vrhovne Zapovjednice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare