To je to što me zanima!

Predsjednica otišla u ribolov: Plovila morem, prebirala ribu...

Cijelonoćni ribolov u akvatoriju Kornata rezultirao je s desetak tona ulovljene ribe. Predsjednici ništa nije bio problem, prebirati ribu i ostalo, kaže zadarski dožupan
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nakon Knina uputila se na otok Ugljan. U mjestu Kali se koćaricom otisnula u ribolov.

- Predsjednica se s ribarima koćaricom otisnula na more. Poželimo im dobar ulov - objavljeno je na Facebooku Kolinde Grabar Kitarović. 

Kako piše Večernji list, cijelonoćni ribolov u akvatoriju Kornata rezultirao je s desetak tona ulovljene ribe.

- Vidim da su ribari zadovoljni ulovom, a i ja sam i moram reći da se divim tim ljudima. Cijelu noć smo strpljivo čekali da se riba pod reflektorima skupi. Mogu samo zamisliti kako je ribarima kada nije ovako mirno more i kad nije ovako toplo raditi cijelu noć i stvarno im se divim - izjavila je predsjednica ističući kako unatoč nužnoj dodatnoj modernizaciji brodova stvari idu nabolje.

Zadarski dožupan Božidar Longin istaknuo je kako se predsjednica pokazala odličnom u upijanju ribarskih vještina.

- Predsjednica je željna znanja, puna energije i ništa joj nije bio problem,  prebirati ribu i ostalo. Krenuli smo u 20 sati, a u zadarsku luku se vratili u osam ujutro i nakon 12 sati impresije su odlične i zbog lijepog vjetra koji nas je poslužio i zbog odličnog ulova, a nama kao predstavnicima lokalne vlasti je drago da je predsjednica vidjela jedan pravi mali svijetleći grad od ribarskih brodova i da se uvjerila da je Zadarska županija najribarskija županija u Hrvatskoj - rekao je Večernjem dožupan Božidar Longin.

Predsjednica je, podsjetimo, u ponedjeljak posjetila Knin gdje je provjerila kako teku pripreme za obilježavanje Oluje. Pritom se u Crkvi Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta okušala i u lijepljenju keramičkih pločica.

Idi na 24sata

Komentari 491

  • bosanacbolan 15.07.2015.

    Dobro de bolan jadna ne bila ajd se odluči, jes ribar il keramičar?

  • brocker 15.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Cro Miki 15.07.2015.

    Čini mi se da ide sada "drvo-sjekački stil" ... što me i ne čudi .... jer je jedna žena iz tih ŠUMOVITO-GOROVITIH krajeva navodno davno rekla; nema boljeg ...... od sjekača !!! Pa kad je i njih krenulo ... očekujem da predsjednica bar krene u pošumljavanje ako več ne i u sječu !!! Kakve SUPIDNE MARKETING bravure NAM izvode PRVI LJUDI OVE POHARANE ZEMLJE .... nije ni čudo da idemo ... KORAK NAPRIJED NATRAG DVA .... te ja !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare