To je to što me zanima!

Predsjednički kandidati po pisti šetali kao manekeni

Darovali po 10.000 kuna: Hebrang je bio pomalo ukočen, Vidošević se nasmiješeno šepurio, a dame su zasjale u elegantnim crnim haljinama
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidati Ivo Josipović, Andrija Hebrang, Vesna Pusić, Nadan Vidošević i Vesna Škare Ožbolt na jednu večer postali su modeli. Prošetali su pistom u zagrebačkom muzeju Mimara. Hebrang je bio pomalo ukočen, Vidošević se nasmiješeno šepurio, Josipović je to odradio opušteno, a dame su zasjale u elegantnim crnim haljinama.
- Imao sam tremu. Uvijek mislim da je tuđi posao lakši nego moj. Odijelo sam najviše platio 500 eura- rekao je Vidošević.
Tako su kandidati poduprli humanitarnu dražbu čija je svrha kupnja ultrazvuka za rano otkrivanje proširenosti raka pluća. I oni su navodno darovali po 10.000 kuna, koliko je cijena kombinacije koju su nosili. Kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt se pohvalila da ju odijeva ista stilistica koja radi i za Vidoševića.
- Sviđa mi se ova crn ahaljina. U mom je stilu, minimalistička. Frizuru nisam mijenjala. Ona je moja, postojana, rekla je Škare Ožbolt. Vesna Pusić priznala je da ne može odoljeti lijepoj odjeći.
- Nedavno sam kupila dvije haljine na otplatu- rekla je.
Na reviju je svratio i Milan Bandić. Nije htio biti maneken. Na početku je kupio okićeni umjetni bor za 30.000 kn i pobjegao.
- Ja da sam maneken nitko to drugi ne bi bio nego samo ja. Imate sreće da nisam- rekao je. Bor će darovati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • frenkie257 04.12.2009.

    Josipoviću je bilo neugodno, hehe. Pa zar nam treba predsjednik kojemu će biti neugodno kada bude izložen svjetlima reflektora, kada bude morao stati ispred ljudi i reći par pametnih stvari. Hmmm... Tu nešto ne štima. Treba nam predsjednik koji se ugodno osjeća kada je u centru pažnje, koji to sve odradi sa smješkom, a ne netko kome će biti neugodno.

  • 04.12.2009.

    na vesnu pusić imam samo tri slova... FUJ

  • parki 04.12.2009.

    Nikada nije dobro generalizirati ali moram priznati da veliku većinu hrvatskih političara bih rado vidio u šetnji po zatvorskoj pisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare