To je to što me zanima!

Predsjednik Josipović pratio utakmicu u društvu B. Tadića

Predsjednik Josipović je u društvu bivšeg srbijanskog predsjednika Borisa Tadića gledao nogometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije koja se igrala na Maksimiru
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović večerašnji dvoboj hrvatske i srbijanske nogometne reprezentacije gledao je u društvu bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića koji trenutačno putuje kroz Hrvatsku.

- Bojim se samo da me ne izbace s tribina jer bih došao sa srpskom zastavom... - kazao je nedavno u šali Tadić koji je priznao da bi utakmicu rado pogledao uživo na Maksimiru kada ulaz ne bi bio zabranjen za gostujuće navijače.

Uoči utakmice, Predsjednik Josipović u jutarnjim satima primio je predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera i predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • 24.03.2013.

    Baš me zanima da li će Josipović gledati uzvratnu utakmicu u Beogradu kod sadašnjeg ili bivšeg predsjednika? A ko bi ga i pozvao, i zašto bi? Neće, neće. Gledaće ga u ovoj istoj fotelji, sam uz kavicu, konačno uz pojačani zvuk na TV-u (na ovoj tekmi valjalo je zbog uvaženog gosta u proputovanju stišati zvuk sa stadiona....)

  • pobro matherfacker 24.03.2013.

    dva jarana ljubav vode jedan drugog kurcem bode...

  • marci2812 23.03.2013.

    kojim povodom i na ciji racun........dosta je tog sra........

Komentiraj...
Vidi sve komentare