To je to što me zanima!

Predsjednik kluba zastupnika SDP-a ponovno je Milanović

Bivši premijer Zoran Milanović, novi je stari šef kluba zastupnika. ali nije došao na sastanak u 11 sati. U petak bi trebali biti poznati i potpredsjednici Sabora
Vidi originalni članak

Nešto prije podneva u Saboru je završio Klub zastupnika SDP-a. Kandidat za predsjednika te stranke Davor Bernardić kazao je kako će podržati Božu Petrova za predsjednika Sabora. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ali budući predsjednik Sabora dužan je odgovoriti, s obzirom na izjave oko gayy pridea, hoće li biti predsjednik svih građana bez obzira na nacionalnu, vjersku i spolnu orijentaciju - kazao je Bernardić. Dodao je kako će SDP-ova potpredsjednica Sabora biti Milanka Opačić. Kritizirao je donošenje zakona usuglašenih između Mosta i HDZ-a s obzirom da se 24 sata prije sjedncie nije znao dnevni red. 

- Očito postoji veliko nepovjerenje između Mosta i HDZ-a - kazao je.

Igor Dragovan (SDP) potvrdio je da je Zoran Milanović i dalje predsjednik njihova kluba, dok su on i Siniša Hajdaš Dončić potpredsjednici. Dragovan je rekao i kako su na klubu dogovoreni predsjednici odbora. Također je kazao kako će podržati Petrova, ali upozoriti na brzinu kojom se donose zakoni. 

U podne je počeo Klub zastupnika HDZ-a. Predsjednik te stranke Andrej Plenković odgovorio je na SDP-ove zahtjeve da Petrov mora reći hoće li biti predsjednik svih građana.
 
- Siguran sam da hoće - rekao je Plenković. 

Idi na 24sata

Komentari 108

  • LANA555 16.10.2016.

    Kako je bio sipa kad su novinari stajali i mislili da če dat neku izjavu .Ma bas je sipatićan umiljat Zokica..Ko se na njega može nasrditi ? Ja ne.

  • SAINT 15.10.2016.

    čeka zoki poziv iz dorha , maklo mu je osiguranje i sada mu ostaje čekat uhićenje ako ima imalo pravde , a biće je kada smjenu vodeće u dorhu i uskoku , zaštitnike crvenih lopova.........................

  • ljubica ljubičica_1 15.10.2016.

    I ja bi tako postupila .

Komentiraj...
Vidi sve komentare